Skocz do zawartości

Nadszedł mój czas :)

el Paco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem użytkownikiem tego forum juz od kilku lat, poprzednio na innym loginie (zapomniałem pw i emaila ;p) lecz nigdy nie udzielałem się w dyskusje tylko czytałem i uczyłem się ;d

Co prawda nie skończyłem żadnej szkoły ale w życiu jakoś daje sobie rade i nie mogę narzekać ;d

Od kilku lat jestem zafascynowany zarabianiem pieniedzy w internecie (duzo o tym czytalem) lecz nigdy nie miałem odwagi ani chęci spróbować ;d

Tak oto pewnego dnia kupiłem sobie hosting ;d 3gb poj / 35gb/mc i moją pierwszą w życiu domene: https://www.allegolebie.pl

Jako że interesuje się na tyle na ile mi czas pozwala gołębiami, mój ojciec je hoduje postanowiłem zrobić strone o gołębiach.

Gdy zarobiłem pierwsze 10eu w tydzien czasu bez zadnego pozycjonowania ani nic w google adsense strasznie mi się to spodobało i zrobiłem od razu żeby zobaczyć czy potafie katalog https://www.katalog.allegolebie.pl oraz forum https://www.forum.allegolebie.pl niestety forum jeszcze jest nie skonczone( a raczej nie zaczęte:P).

Jako że nie znam się ani na programowaniu ani na grafice nie mogę sobie w niczym praktycznie sam poradzić i robię tyle ile potrafię.

Aktualnie pracuje nad swoim nowym projektem https://oferty-bankow.com.pl ;d wiecej w temacie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry983787

Mam niski budżet ale wielkie chęci tak więc proszę o szczęrą krytykę.

Chcę zrobić jak najwięcej stron, później kupić narzędzia do pozycjonowania typu omniadd i seobohater i pozycjonować strony

Mam jeszcze pomysł na strone ala demotywatory (przyjmie się dobra domena ^^) oraz wykupie licencje seokatalogow i zrobie kilka katalogow online co o tym sadzicie?

Pozdrawiam, Martino

Start masz ambitny. Tutaj jest sporo wiedzy, jeśli dysponujesz czasem ogarniesz spokojnie interesujące Cię tematy. Powodzenia ;)

P.S. Pamiętaj o tematach w przyklejonych i używaj- (interesujący Cię temat) site:www.forum.optymalizacja.com

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nom jak narazie nie mam żadnego zajęcia nie dawno wróciłem z holandii i w wolnych chwilach zajmuje się swoimi www ;d a że czasu mam dużo wolnego to mogę poświęcić dużo czasu najgorzej jest zacząć ;d tak jak dzisiaj na mojej stronie www.allegolebie.pl nie działały żadne filmy z videozer juz jakies 2 tygodnie i stwierdziłem chu w to i tak tego nie zrobie ;d a dzisiaj zapaliłem kilka świeczek :) i rozwiązałem problem w 30 minut na wszystkich podstronach xD A wczesniej pytalem na forach itd nikt mi nie odpowiadał aż sobie sam poradziłem xd

Kolega mi dobrze poradził żeby najpierw skończyć jedno później zacząc inne.

Mam zamiar dokonczyc teraz allegolebie.pl i forum do niego. Pozniej zajmę się oferty-bankow.com.pl a na koncu coś ala demotywatory ;d

Poźniej kupie 10 licencji seokatalogu i domeny do nich i do kilku szablony

Pozniej kupie sobie narzedzia sreo i będe sam sobie pozycjonował swoje strony na tyle na ile potrafie nie liczę na nie wiadomo co a jedynym źródłem praktycznie całej mojej wiedzy jest to forum

Pozdro :)

do demotywatorow zainspirowala mnie aukcja www.allegro.pl/jajcarze-com-na-sprzedaz-3200zl-mies-i2036539906.html

koleś na niej nie źle zarabia a skrypt jest darmowy na necie, jesli zrobie sobie dobra promocje na fb myslę że to ma sens w dodatku mam dobrą domenę na coś tego typu: najarany.pl duzo ludzi jara teraz i duzo małolatów sie tym interesuje na necie bym dodawał jakies zdjecia z innych takich serwisów bym robił jakieś konkursy że ten kto najwiecej doda nowych demotów dostanie doładowanie fona czy coś więc myślę że to ma jakiś sens

a wy co o tym myślicie

głównie zalezy mi na waszym zdaniu, co sadzicie o moim pomysle czy to ma jakis sens

Masz dużo pomysłow , ale nie wszystko od razu ;) skup się na 1 projekcie.....

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Witam na Forum i życzę powodzenia ;)

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności