Skocz do zawartości

serwis fair seo powstaje !! szukamy chetnych

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmowy w dziale pogaduszki przerodzily sie w prawdziwy projekt,

serwis fair seo powstaje !!!

https://kusnierczyk.com/seo/fairseo.htm

to jest na razie wstepny projekt, caly plan jest juz przygotowany,

poszukujemy osob chetnych do wpoltworzenia serwisu oraz zbieramy kase na domene .org,

mysle ze warto stworzyc ten serwis...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja jestem obojętny. Rzuciła mi się jedna rzecz w oczy. Kolumna przyjaciele. Będziecie starać się być neutralni czy może będziecie linkować do swoich stron i Kretyna, Andrzeja Leppera itp?

skrzywienie zawodowe :mrgreen:

to ja tez 30 rzucam na domene

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

to juz macie 90zl. to ja kupie domena za 75 zl a 15zl wezme dla siebie

oczywiscie to jest zart.  :)

nic konstruktywnego nie wnosisz.

Czy tobie sie nudzi, ze wrzucasz tylko takie bezsensowne posty.

Jak dla mnie intruder moze sobie zatrzymac to dodatkowe 15 zl.

Gdybym byl adminem, to bym twoje posty z tego topicu usunal.

Ja nie komentuje twoich przedsiewziec (bo ich nie masz i pewnie miec nie bedziesz), wiec prosze i ty nie komentuj

Intruder, strona swietnie wyglada!!!

Swietna robota zarowno pod wzgledem merytorycznym, jak i estetycznym.

Tylko jedna sprawa. Google nie pozawala na umieszczanie domyslengo tekstu w search boxie. Wprawdzie jest male prawdopodobienstwo, ze sie przychrzania, ale zawsze.

A poza tym fairseo, to fair :)

Jezeli jest konkurnecja - najlepszy wygra - lipa by byla gdybysmy bylizdani na 1 projekt zero wyboru.

Dla porownania wlasnie zlozylem swoj wniosek do sempo szkoda ze tyle kasy kasuja:-) . Wiec w polsce nie przeszkodzi tak inicjatywa kilku osob:-) , narazie sie poprzyglada z boku na te projekty sprawdze czy bylo wiecej checi i gadania niz robienia. Bo z przykroscia musze powiedziec ze w Polsce sie wiecej mowi niz robi.

Ja zaczele robic ale nie moge zdradzic :-) co.

Choc te kroki akurat na polske wykluczaja koniecznosc bycia lub nie bycia w takiej czy innej org. Jaki prestiiz ma owa organizacjaco moge wniesc ja i co ona dla mnie. Zyjemy w czasach ze mowienie o charytatywnosci to jakas glupota. Bo jezeli tam maja byc profesjonaliscie to napewno niena takiej zasadzie segregacji.

W SEMPO najnizsza cena organizacyjna to200 $.

I dbajš o marketing i otechnikę SEM.

Więc bez kasy zaden projekt nie wyjdzie,bo beda wchodzictam ludzie tacy jak na fora,szukajacy wiedzy a nie ja posiadajacy, nie mowie o wszystkichbo przeciez musza sie udzielac tacy co wiedza zeby bylo co czytac

Jezeli jest konkurnecja - najlepszy wygra - lipa by byla gdybysmy bylizdani na 1 projekt zero wyboru.

Ale rozmowa o konkurencji przy takiej inicjatywie jak uświadamianie ludzi o marności ofert allegrookolicznych to chyba pomyłka...

Wiec  w polsce nie przeszkodzi tak inicjatywa kilku osob:-) , narazie sie poprzyglada z boku na te projekty  sprawdze czy bylo wiecej checi i gadania niz robienia. Bo z przykroscia musze powiedziec ze w Polsce sie wiecej mowi niz robi.

Z każdej takiej grupki wykruszają się ludzie i pozostają pojedyńcze osoby, które same nic nie zrobią. Jeżeli kilka grupek się połączy w dużą grupę z której się nawet powykruszają ludziska to zostanie grupka która coś może zdziałać. Jak coś zdziałają, to będzie można mówić o ewentualnej przyszłej konkurencji.

Więc bez kasy zaden projekt nie wyjdzie,

Tutaj ludzie akurat (wyjątkowo) oferują wkład materialny poza czasowym (w seopl i fairseo) - mały bo mały, ale najwyraźniej nie boją się tego.

bo beda wchodzictam ludzie tacy jak na fora,szukajacy wiedzy a nie ja posiadajacy, nie mowie o wszystkichbo przeciez musza sie udzielac tacy co wiedza zeby bylo co czytac

O ile wiem grupą docelową seopl i fairseo nie są pozycjonerzy tylko zwykłe ludziki korzystające z webu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności