Skocz do zawartości

serwis fair seo powstaje !! szukamy chetnych

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

jak seo pl jest dla zwyklych ludzi to ok, myslalem ze to cos na zaadzie sempo lub innych organizacji majacych na celu dobro pozycjonerow itp. ale widac albo ja zle zrozumialem albo Ty jestes w bledzie bo co to za sens - nazywac to SEO pl ogranizacja ? Jezeli ona mabycdla wyklych ludkow.

pzdr.

Mariusz

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy sie pytacie co to fairseo chociaz na stronie wszystko jest napisane :)

zapraszam:

Witamy wszystkich, którzy zajmują się usługami związanymi z reklamą, marketingiem oraz internetem. Czy czuliście się oszukani kiedy wasza strona spadła z właściwej pozycji w wyszukiwarce? Czy zdarzyło wam się otrzymać zlecenie na jakąś usługe, po czym po waszej ciężkiej pracy wasz klient lub zleceniodawca się wycofał a Wy napracowaliście się nadaremnie? Jeśli tak to jesteśmy tu po to aby Ci pomóc, jeśli nie zostań naszym członkiem - będziesz miał większą pewność, że nie zostaniesz oszukany... więcej

Czym jest seofair.org ?

W związku z coraz bardziej szerzącymi się oszustwami związanymi z branżą internetową stworzyliśmy organizacje, która ma za zadanie zwalczać ten proceder poprzez szereg czynności m. in. zamieszczanie nieuczciwych firm na naszej czarnej liście oszustów.

jak seo pl jest dla zwyklych ludzi to ok, myslalem ze to cos na zaadzie sempo lub innych organizacji majacych na celu dobro pozycjonerow itp. ale widac albo ja zle zrozumialem albo Ty jestes w bledzie bo   co to za sens - nazywac to SEO pl ogranizacja ? Jezeli ona mabycdla wyklych ludkow.

pzdr.

Mariusz

Sempo ma troche inne cele swojej bytnosci.

Celem sempo jest promowanie sem (search engine marketing) i jego rozwoj.

Szef europejskiego Sempo to bardzo mily wloch. Trzeba go kiedys bedzie zaprosic do nas, jak juz cos bedziemy prezentowac soba.

Sempo w San Jose mialo obok mojej firmy stanowisko, wiec sobie troche z nimi pogadalem. Sami sympatyczni ludzie.

Na razie jestesmy drobnica wsrod ploci :)

P.S. Wiesz ile kostuje przynaleznosc do SEMPO?

200$ najtansze

a nawet kilka tysiecy $ ja wykupilem tez za 200 lecz aktualnie prygotowuje inne serwis który musi w pełni spełniac warunki sempo.

Ale warto tam być tak myślę biorąc pod uwagę fakt że większość SEM to prywatne osoby.

A szkoda bo myslalem ze SEO PL ma na celu wlasnie wspieranie SEM bo takto juz nie widze celu przynaleznosci iwypowiadania sie w SEO PL czy branie pod uwage opini itp. Jezeli SEO PL będzie miało mniejsza waznosc niz jakis pozycjoner to raczej opinia takiego serwisu bedzie malo znaczaca, pozatym moze doprowadzic do takiej sytuacji iż teoria SPAM może zostać rozbudowana pod kątem SEO PL a nie wg norm etycznych na świecie.

Nasepną obawą może być fakt iż tłumaczenie dopuszcoznych technik spamerskich będzie fakt że np cięzko się przebić pozycjonując bez spamu - a to głupie tłumaczenie.

Będę obserwował rozwój polskich projektów, choć zawiodłem się bo jeżeli jednak oceniać SPAM mają ludzie którzy tam będą przynależeć a jak wyżej napisane będą to ludzie którzy zajmują się SEM dorywczo to biada takiej ocenie

Pozdrawiam

Mariusz

tutaj chodzi przede wszystkim o jedna podstawowa rzecz:

-wykiwal was ktos kiedys tak, zee zlecil wam zrobienie albo wypromowanie stroni i nie zaplacil?

jesli tak to koniec z tym - jako czlonkowie organizacji podpisujac z kims umowe dodacie paragraf "oswiadczam ze zostalem poinformowany, ze moj kontrachent jest czlonkiem organizacji fair seo i zgadzam sie z obowiazujacym regulaminem zamieszczonym na www .faireo.org"

a w regulaminie bedzie pisalo, ze jesli taka firma kiwnie czlonka organizacji to z godnie z ich zasadami zostanie umieszczona na czarnej liscie oszustow - sprytnie co :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Oj Rattkin.

To na wszystko jeszcze przyjdzie czas.

Czy ktos powiedzial, ze ta strona jest gotowa? czy ona wyglada na gotowa?

A tam sa takie dziwne linki, ktore mnie kieruja na strone "https:///"

:evil:

Co to za dziwne strony :P

mamy czas, poprawimy, a potem rozwiniemy tego "smiecia".

Przeciez ta rzecz mozna powiedziec zupelnie inaczej, a zmieni to podejscie do rozmowy.

Troche wiecej luzu, ludziska.

strona, ktora popisuje sie takimi buraczkami jak "Zdobąć logo"

Sugeruję też rozwagę. "Solidna firma" to już przyjęty w swerze biznesu charakterystyczny znak - https://www.solidnafirma.pl. Fairseo to nie moja działka więc wtrącał się zbytnio nie będę :lol:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

a moze moglbym w czyms pomoc ?

Napewno tak.

Pomysł FairSeo oraz Zrzeszenie Pozycjonerów powstały chyba z braku cierpliwości do pomysłu SEOPL :(

Tutaj masz trochę informacji o SEOPL, a tutaj wsparcie dla charytatywnej akcji Serce dla Marcina.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Uwaga pozamerytoryczna - jeżeli chcecie być poważnie traktowani, to nie ośmieszajcie się łamaną polszczyzną: "zdobąĆ", interpunkcja, itepeee...

Jest dobrym zwyczajem, zwracać się do "onych" per Was, a nie was, ale to tzw pikuś w porównaniu z Internetem przez małe "i". Zanim zaczniecie wieszać na czarnych listach - popracujcie nad tym, nawet jeżeli to dopiero wersja testowa seofair :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności