Skocz do zawartości

Powstaje lista 124 katalogów

KoFler

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wracam się z prośbą o uwagi dotyczące skórki, optymalizacji i wszystkiego co rzuca się w oczy na stronie

www.mayube.pl

Za wszelkie uwagi dziękuję, dla najaktywniejszego może znajdzie się nagroda :D

Pozostałe katalogi już stoją, ale czekają na odpowiednie skórki

Będzie możliwość zakupu Multikodu, ale wszystko w swoim czasie...

Proszę o uwagi

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Aby otrzymać kod dostępu - wyślij SMS o treści AP.AOL1 na numer 71068. Koszt SMS'a to 3zł + VAT (1, 23 zł z VAT)

To mi się rzuciło w oczy, zła cena netto. :D

Co do grafiki to ładna i przejrzysta, wystarczy imo tylko miniaturki poprawić.

Bardzo ładnie się to prezentuje. Górny slider mógłby się sam co parę sekund przesuwać. A i czcionke do znajdującego się w nim opisu bym nieco rozjaśnił, żeby bardziej się wyróżniała. Logo mayube to w lewym górnym rogu wprowadź w TAG h1 ;D Taggi i statystyki na dole strony też zlewają się z tłem wg mnie - przyciemniłbym nieco tekst.

Jam jest Zbygniew.

Nie wyświetla ci miniaturek :) Poza tym płatności na starcie to niezbyt dobry pomysł, ale każdy ma swoją filozofię. Co do wyglądu to bardzo schludny i przystępny ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Płatne, dlatego iż od lutego będzie pełna lista 124 SeoKatalogów, które będą miały gwarancję długowieczności dzięki współpracy z dużą agencją reklamową, szczegóły wkrótce. Dodatkowo każdy z katalogów będzie miał jako taką historię, i ilość backlinków jest więcej niż zadowalająca.

Kategorie dodane, co do koloru czcionki i zlewania się to zaraz coś się ogarnie

Zła cena już poprawiona :good:

Wyświetlanie miniaturek już jest tematem dla webowca

Regulamin będzie na stronie, na której będzie się znajdował spis wszystkich 124 katalogów, będzie ogólny regulamin

Sprawę tokena też zaraz przedyskutuję.

Jak będzie trochę więcej skórek gotowych = kilka katalogów już działających prawidłowo to zarzucę kodami za pomoc :D

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Bardzo ładna przejżysta templatka :P jak wszystkie katalogi będą tak wyglądać to będzie super :spam:

Pozdrawiam i Powodzenia

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

na kilkunastu katalogach będzie powielona ta skórka,

na kolejne kilkanaście lub więcej szykuje się prawdziwa skórka, od której przechodzą "ciarki"

uważam, że gdy zakodowany kod seokatalogów - (trochę przesadzone to kodowanie ;)) da możliwość naszemu webowcowi to pokażemy jedną z najładniejszych skórek ;)

a po niej przyjdzie czas na kolejne 2-3 skórki, które powielimy na te 124 katalogi

niektóre z tych katalogów mają olbrzymią ilość BLków, ale to będzie zaznaczone podczas opublikowania listy :)

Zapłaciłem sms-a 3zl + VAT wpisałem wszystko poprawnie i wybiło mi, że zły opis bo nie ma linku zwrotnego? Przecież w tym menu z linkiem zwrotnym nie było nawet nic do wyboru? i co teraz?

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności