Skocz do zawartości

Blog Roku 2011

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Jeż się ucieszy. Już o nim Blog zrobili.

:)

Chyba muszę reaktywować mojego, już mnie 6.200 fanów o to męczy. :-)

Pozdrawiam, J.

Edit: 6.208 :-)

piątek, 13 stycznia 2012

MÓJ JEŻ MA CZKAWKĘ - CZY UMRZE ?

Jedna z Czytelniczek, kilka dni temu, zadała nam pytanie: mój jeż ma czkawkę – czy to naprawdę śmiertelnie niebezpieczne?

Bujdy. Miałem dzisiaj czkawkę i jeszcze żyję. ;-)

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Głos ode mnie masz, reszta też :P Mam nadzieję, że ktoś się dostanie;)

chciałbym zmotywować o więcej ciekawych wpisów bo coś ostatnio zastój :P

Od poniedziałku reaktywacja - trzeba było trochę porządków po 2011 roku porobić, a dzisiaj urodziny córki, więc praca wre... - ale zamierzam nadrobić zaległości, więc 500-tny wpis niedługo.

Dzięki wszystkim - po 12 spadek na 15 miejsce z 12 ;) - ale ... SEO jest dla cierpliwych, jak zawsze mówię - więc trzeba "zakasać rękawy i wziąć się do pracy".

Pamiętajcie, że z jednego numeru może iść tylko jeden SMS - ochrona przed "spamem" :D

Sebastian - walczyć a żebrać (no dobra, prosić) to dwie różne piłki. Między innymi wycofałem się z pomysłu oddawania głosów na blogi które prezentują ludki z GL bo się żebranina o smsik zaczęła :puknijsie:

Swoją drogą nie macie wrażenia, że wygra blog typowo niebranżowy, pozbawiony porad itp? Ewentualnie coś o trendach, ubraniach i ogólnym life style. Dlatego SEO w tym przypadku nie da rady :jezyk1:

walczyć a żebrać (no dobra, prosić) to dwie różne piłki.....

Swoją drogą nie macie wrażenia, że wygra blog typowo niebranżowy, pozbawiony porad itp....

Rogal - w tego typu konkursach nie ma innego sposobu, niż kontakt ze znajomymi, ukłon" w stronę czytelników itp. OK, można jeszcze kupić karty sim i działać samemu.

A że wygrają inne blogi - no cóż, to będzie świadczyło o mobilizacji ich fanów.

A jednocześnie o tym, że ... porady darmowe to my lubimy, ale jak trzeba wesprzeć autora, to ... już nie za bardzo :)

Moja akcja tutaj czy na blogu ma na celu trochę "rozruszać" towarzystwoo, które jakoś nie chce wspomów branżowego bloga - no cóż, nie wygrają jakieś "majtki" ;)

Ale tu nie chodzi o rozruszanie :) Tu chodzi o wszystko inne - Ty nie rozruszasz a prosisz o to by tobie ktoś pomógł rozruszać - może SEO zamiast SMSa zamów? :>

Będąc w zupełności szczerym - wolałbym żeby wygrał jakiś niebranżowy - niech równowaga w przyrodzie się zachowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności