Skocz do zawartości

Blog Roku 2011

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

.... Ty nie rozruszasz a prosisz o to by tobie ktoś pomógł rozruszać - może SEO zamiast SMSa zamów? :>...

Ruchu nie musze rozruszać, jest wysoki :) - a i pod blog seo czy seo blog też strona jest wysoko.

Tu chodzi o konkurs - w w cztery dni SEO nie zrobisz - nie wiesz? ;) Przecież się nie da - to nie Adwords....

OK, wątek jest długi, więc jak ktoś przeczyta, to wyrobi zdanie - o to chodzi ;)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poszły dwa sms'y :)

Dzięki Fikas!

Jeszcze 2,5h.... Będzie ciężko, ale .. dzisiaj wierzę, po analizie wyników po rankingu z północy, że 9/10 miejsce jest w zasięgu!

Jak ktoś nie chce głosować - niech ... może wstawi na 2,5 link w stopce do wątku ;) - dzięki temu inni się dowiedzą. Albo wrzuci info na tablicę na FB czy G+

Dzięki wszystkim! Trzymajcie kciuki!

Sebastian-SEO przecież jesteś za naturalnym linkowaniem :D....

Kto chciał, zagłosował - i tym dziękuję. Nie zmuszałem :D - nie podawałem nachalnie numeru. Wpisy były po aktualizacjach rankingu - lubię statystyki, większość z nas przecież musi być z nimi za pan brat

Liczyłem, że i ktoś doceni jakość strony, wchodząc na nią przed oddaniem głosu - ja bym tak zrobił, gdybym nie znał osoby, która ją prowadzi :D

A naturalne linkowanie - https://googlepolska.blogspot.com/2010/07/j...ej-jakosci.html - jak widzę wiesz, że bardziej udzielam się na Forum Google, tutaj na razie mało, ale to się zmieni :) Dlatego nie zmieniłem sygnaturki, ani nie zakłądałem wielu wątków - ot, założyłem jeden - bo moim zdaniem warto było o tym poinformować. Do tej pory żaden SEO Blog chyba nie wszedł do finału takiego konkursu - więc chyba coś ciekawego się stało :)

Do tej pory żaden SEO Blog chyba nie wszedł do finału takiego konkursu - więc chyba coś ciekawego się stało :D

A czy by to się stało, jak byś nie prosił aby na ciebie zagłosować? :D

Ja oczywiści nic do ciebie nie mam nawęd czasami czytam twojego bloga, ale czy to nie pokazuje jak ciężko jest naprawdę o naturalne linkowanie. Bo tak naprawdę o to samo tu chodzi. Ty uważasz że twój blog jest super. A musisz prosić, aby na ciebie zagłosować. To zobacz jaka to musi być strona, aby większa ilość osób linkowała, oddawała głosy na daną stronę. Według mnie żadna storna bez swl nie ma szans tym bardziej na początku jej istnienia.

Tak tylko dopiszę, że nie jestem zwolennikiem swl, praktycznie już w ogóle nie korzystać. Bo mam już strony stare z renoma. Ale początku bez swl teraz przy tyłu stronach sobie nie wyobrażam. Nawęd przeglądając nowe strony nie mogę na taką natrafić.

Chwila odpoczynku i ... kolejne wyzwanie :)

Zakwalifikowanie się do finału oznacza, że teraz cała 100-tka blogów (po 10 z 10 kategorii) walczy o głosy o wejście ... do TOP10 w konkursie na Bloga Blogerów.

7 lutego o 12.00 wyniki - a 14 lutego Jury wskaże jeden jedyny blog, który zdobędzie to wyróżnienie.

Nie chcę być nachalny, dlatego krótko proszę o .. głos ;). W kolejnych będę publikował ewentualne informacje odnośnie stanu rywalizacji

Jeżeli macie pomysł, w jaki sposób dotrzeć do szerszego grona odbiorców - dajcie znać - przez formularz kontaktowy na blogu lub prov'a

Opublikowałem krótkie podsumowanie tego, co już miało miejsce - oraz zasady konkursu. Zainteresowanych zapraszam do lektury

@Fikas - nie masz jeszcze odpowiedzi na mojego priv'a? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności