Skocz do zawartości

Bany na zapleczu

ecconomicus

Rekomendowane odpowiedzi

@maxpan, co do sposobu budowy zaplecza 100% racji :good:

Ciekaw jestem czy powiesz coś na temat linkowania. Bo to słaby punkt po którym łatwo namierzyć strony zapleczowe.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie bez powodu zapytałem o adsense. Sam kilka dni temu dostałem ładnego banana. Stronka MFA, taki "katalog stron". Adsense nie zostało wyłączone, po prostu ban w G.

Jeśli strona jest zapleczem, to lepiej nie podpinać adsense. Takie strony są z pewnością częściej i szybciej analizowane nie tylko przez algo.

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

Nikonem linkowanie w polskiej publicznej bazie jak dla mnie obecnie już traci sens, realnie dodaje się do ok 2 k "katalogów" ( co po roku i tak prawdopodobnie znikna bo domeny nikt nie przedłużę). Taniej postawić swoje spamy i z nich linkować, jak później liczyć straty po banach to jeśli chodzi o PL. A linki pozyskiwane nie z polskich lokalizacji to standardowo fora, wiki, księgi gości, jakieś komentarze na drupalu, joomla, Pligg, społecznościowi serwisy, i reszta innych lokalizacji :good:

jeśli chodzi o schematy linkowania, to najlepiej linkować bez żadnego schematu :D Ale to tylko moje własne przemyślenie, na-pewno inni maja inne doświadczenia, inne sposoby

@maxpan nie dokładnie się wyraziłem- chodziło mi o linkowanie strony/stron głównej z własnego zaplecza. Ale częściowo odpowiedziałeś, dzięki :good:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

jeśli chodzi o schematy linkowania, to najlepiej linkować bez żadnego schematu :good: Ale to tylko moje własne przemyślenie, na-pewno inni maja inne doświadczenia, inne sposoby

Ja do tworzenia schematu linkowania korzystam z teorii funkcji holomorficznych, przestrzeni Banacha oraz geometrii różniczkowej (ale coraz rzadziej po ostatnich aktualizacjach algorytmu). Natomiast stanowczo odradzam stosowanie topologii algebraicznej a zwłaszcza algebry homologicznej - to przereklamowane sztuczki nie dające żadnych bądź w najlepszym wypadku znikome rezultaty.

Ja do tworzenia schematu linkowania korzystam z teorii funkcji holomorficznych, przestrzeni Banacha oraz geometrii różniczkowej (ale coraz rzadziej po ostatnich aktualizacjach algorytmu). Natomiast stanowczo odradzam stosowanie topologii algebraicznej a zwłaszcza algebry homologicznej - to przereklamowane sztuczki nie dające żadnych bądź w najlepszym wypadku znikome rezultaty.

powaliles mnie :good: i nie wiem czy wstawac czy jeszcze polezec

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

ostatnio regularnie wypadają mi z indeksu stronki zapleczowe.

Jak to ostatnio? :)

no tak od września '98 ..... :chatownik:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

na 95% ban jest za standardowy, niemodyfikowany szablon.

Bzdura, przecież prawie wszyscy amatorzy, robiący blogi na WP dla własnego użytku używają standardowych niemodyfikowanych szablonów, to wycięłoby 3/4 istniejących stronek o d..pie maryni które G tak kocha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności