Skocz do zawartości

Bany na zapleczu

ecconomicus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@ecconomicus - MaxPan ma w zupełności rację. Ja myślałem, ze TY mi pokażesz nawet średniej klasy stronę zapleczową i ty pokazałeś stronkę na zwykłym, standardowym szablonie WP i się dziwisz, że Ci wylatują stronki.

Moja żona prowadzi bloga (tematyka banalna - jej ulubiona muzyka). Blog na standardowym WP + parę dodatków. Domena .pl. Blog istnieje 3 lata, nie pozycjonowany (to jej działka i ja nie mam się mieszać:) ). Odwiedzalność na poziomie 2k unikalnych wejść miesięcznie (3 najważniejsze frazy w top10) , 2 linki wychodzące. Co ciekawsze, zdobyła parę dobrych NATURALNYCH linków.

Nie ma bana, nie ma filtra - więc chyba standardowy WP nie jest powodem bana...

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

amatorskie, naturalne linki to linki bez anchora, interesuje mnie stronka daje do niej linka https://www.dupamaryni.com itd, a nie <a href="htt..>###### maryni</a>, więc cały algorytm jest do d..py

Nie zgadzam się z tym. Mało jest blogów, które czytam - ale przykładowo Appfund - zobacz sobie jak wygląda blogroll - wszystko z anchorami, zgodnymi z tytułami blogów. Zatem idea jest słuszna. A linki w formie samych URL też mają jakąś moc (na pewno przekładają się na page i domain authority). A wysokie PA i DA, to lepsze pozycjonowanie.

Dziś wszystko dla google może być SPAMEM.

Identycznie - wszystko może nie być spamem.

Przykładowo - masa, ale to masa naturalnych blogów zwykłych ludzi ma niejednokrotnie pierdyliard linków w blogrolu, bo dodają wszystko co tylko się rusza.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności