Skocz do zawartości

Słów mi brak...

pyzdera

Rekomendowane odpowiedzi

@Grisham - widzisz, gdyby to był odosobniony przypadek tej psychozy, objawiającej sie polowaniem na żydów, szukaniem zaginionych krzyży itp... Mnie to dotyczy, bo dzieje się w kraju w którym żyję i tak myślą ludzie których moge spotkać na ulicy...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@Grisham - widzisz, gdyby to był odosobniony przypadek tej psychozy, objawiającej sie polowaniem na żydów, szukaniem zaginionych krzyży itp... Mnie to dotyczy, bo dzieje się w kraju w którym żyję i tak myślą ludzie których moge spotkać na ulicy...

Szczerze Ci współczuję, jeśli na codzień przejmujesz się takimi głupotami (i nie odbieraj to jak ataku czy krytyki). Spotkasz ją na ulicy i... co? Zapewniam Cię że codziennie spotykasz ludzi, którzy są dla Ciebie większym zagrożeniem i nawet o tym nie wiesz. Szkoda nerwów i czasu, lepiej postaw jakieś wartościowe zaplecze :good:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności