Skocz do zawartości

Oddajemy swoich Klientów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nawiedzony jak niejeden ksiądz w tym co pisze... już niedługo powstanie święta inkwizycja, która będzie wyszukiwała w sieci miniacze i wpki atakowane z automatu i w imię najwyższej ceny paliła je na stosie...

mój brat mawiał na takie rzeczy tak:

"Człjeku ogarnyj sie i wyjazd z miasta..."

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Widzę, że BlizzCrow zmieniło sposób "pozyskiwania" klientów, ale z pisownią chyba nadal są problemy...

...wcześniej na stronie można było przeczytać:

"...Patrzymy jak Twoja strona pnie się ku sukcesie..."

Teraz piszecie coś o abonamętach.

A co do sposobu pozyskiwania klientów to wcześniej można było otrzymać z BlizzCrow mail...

Coś daleko jesteś w wyszukiwarce,

Jeśli chcesz pomocy profesjonalisty

to mogę wesprzeć Cie swoją wiedzą

Napisz tylko jedno wielkie TAK w odpowiedzi.

Jeśli ktoś was pozycjonuje to lepiej sprawdźcie swoją pozycję. A

na waszym miejscu zmieniłbym pozycjonera

Szukam tylko poniżej top100 jeśli wyslalem do was maila to znaczy że

wpisalem fraze którą macie poniżej tego pulapu, nie jestem w stanie

powiedzieć jaka byla to fraza bo dziennie wysylam 200 maili i

zapamietanie wszystkiego jest niemożliwe.

Poza tym mój pozycjoner wie na ten temat więcej.

Dla firmy która oferuje usługi może nie ,ale dla strony zwłaszcza z darmowymi usługami już nie koniecznie. No i linki z punktu seo to jednak wzrost ludzie sie smiejąc z tego przekazują linka dalej i wchodza nabijając wejścia.strona sie pnie ,potem podmienić treść i już można sprzedawać,może to przemyślany plan był nawet bo jak nie to ...... hehe

• 4 miesiące temu...
Czy ja jak zrobie takie błedy też zaczniecie o mnie tyle mówić,może na wykopa walniecie stronke da radę?

Co mam zrobić żebyście się tak zainteresowali mną jak tym panem ? poważnie pytam ;) to świetna reklama wbrew pozorom

Napisz na swojej stronce jakieś SEłO-pierdoły, klient się nie pokapuje, SEO-wcy będą mieć ubaw :)

Dostaniesz kilka darmowych BL, a po jakimś czasie zmienisz treść strony :D I git majonez.

zero gwarancji na pozycje

@Xann, wydaje mi się, że Beerbant powinien Ci strzelić jakiś wykład na temat gwarancji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności