Skocz do zawartości

Oddajemy swoich Klientów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedl do nas taki oto list :)

blizzu.png

Oferta bardzo interesujaca, zajżyjmy na ich strone, a dokladnie na podstrone z oferta na seo : https://blizzcrow.com/pl/pozycjonowanie/obj...bonamentow.html

Jest kolorowo : abonamęty : zolty, braz, zielony, fiolet.

wszystko fajnie, wszystko robione ręcznie (5 pozycjonerów, którzy z dnia na dzień są w stanie zacząć pozycjonować 400-500 serwisow!), najniższy abonament za 1150zł netto i zero gwarancji na pozycje. gwarantują systematyczną pracę, etyczne sposoby pozycjonowania, każdy wyższy abonament jest intesywniejszy, oferują też pozycjonowanie stron, które otrzymały lekkie kary od wyszukiwarek, nie stosują dodawarek.

Ale przede wszystkim - jako nieliczni tworzą strony zapleczowe :)

To co, oddajemy swoich Klientów im, kasujemy po 5% wartości umowy i zostajemy rentierami?

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oprócz tego co podkreśliłeś nie widzę kompletnie nic dziwnego w tej ofercie, niemal w każdej branży usługowej takie praktyki mają miejsce .

No może oprócz tego, że dostała to firma jak rozumiem zajmująca sie pozycjonowaniem

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

"Pana zarobki" ... Mariola ... Pan ... no brak podstawowej kultury w sprawdzeniu do kogo sie pisze w szablonie ;)

40 klientów - 4600 zł ....

policzmy ... 40 klientów i niech na kazdym mam na czysto choć 100 zł to juz mam 4000 a jeśli 200 to 8000 - więc jestem lepszy :)

edit: tak przy okazji nawet nie trzeba specjalnie do Was pisać aby "wyciągnąć" Wam klienta :P sami piszą o oferty :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W takim razie cieszy mnie to bardzo :) należysz do tej kategorii pseudopozycjonerów przed którymi chce ostrzegać ludzi. Dodawarki niszczą zaplecze, szkodzą stronom i wielokrotnie spotykałem się z klientami, którzy mieli przez ludzi ich używających kłopoty (np. wykluczenie z indeksu).

No nic -teraz po kolejnym gimbusie będziemy jechać..:)

Ekspert z firmy Blizzard radzi:

Pytanie:

Odpowiedź:

yes, yes, yes

I odpowiedź profesjonalisty

W takim razie cieszy mnie to bardzo :) należysz do tej kategorii pseudopozycjonerów przed którymi chce ostrzegać ludzi. Dodawarki niszczą zaplecze, szkodzą stronom i wielokrotnie spotykałem się z klientami, którzy mieli przez ludzi ich używających kłopoty (np. wykluczenie z indeksu).

Przestań korzystać z dodawarek a nauczę Cie pozycjonowania :)

I jeszcze jedno dobre, któe znalazłem:

Sam mam 40000 stron

Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. 40 tysięcy stronek ;)

Tak samo dodanie ręcznie ponad 200 tyś wpisów do katalogów i kilkanaście tysięcy blogów nie zajmuje mi zbyt dużo czasu

Hmm, to też mnie urzekło. Ja po dodaniu do 100 katalogów mam dosyć, ale pewnie nie potrafię tak dobrze optymalizować swojej pracy.

@Xann; wiadomo - normalny proces biznesowy :) :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja tam mam pare umów rentierskich ale biorę 15-20% od umowy (oczywiście nadzoruje proces pozycjonowania), najniższa suma umowy to 600/mieś. Jakby co to mogę oddawać klientów na takich zasadach :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak dla mnie to gościu raczej nie ma szans :) Klienci są coraz bardziej świadomi - płatność "za efekt" jest standardem... ;) chyba, że robi się hybrydę ryczałt + za efekt (w przypadku bardziej hardcorowych fraz).

Udało by mu się gdyby ten abonament wynosił 100-300zł to by znalazł może jeleni, ale wykładać 1150zł netto miesięcznie za gruszki na wierzbie ( czy też informację o "przybliżonym terminie uzyskania rezultatów" to wolałbym na automatach grać albo w bukmacherkę się bawić :) (też bym nie miał wyników ale więcej rozrywki) :P

Tak samo dodanie ręcznie ponad 200 tyś wpisów do katalogów i kilkanaście tysięcy blogów nie zajmuje mi zbyt dużo czasu

Nawet zakładając absurdalne 30 sec. na katalog, to samo dodanie do katalogów zajmuje ok 70 dni, przy pracy non stop - 24/dobę. Rzeczywiście, niewiele czasu...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności