Skocz do zawartości

2500 - 3000 PLN na reklame, tylko gdzie?

johan

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, obserwuje od dawna, rzadko uczestnicze w dyskusji, ale wiem, że Wasze rady są cenne.

Prowadzę serwis którego odbiorcami jest 70-80% kobiet w wieku od 16-25lat. Miesięcznie mam ok 35000UV i 80000 odsłon.

Z adkonteksta uzbierało mi się ok 1200+40%(w przypadku transferu środków)=1680zł a ze smartcontexta ponad 1000zł. W obu przypadkach możliwy jest transfer środków na reklame mojej strony, ale tylko adkontekst daje te 40% extra.

Nigdy jeszcze nie prowadziłem kampanii w necie, moja stronka jest online trochę ponad rok. Wypozycjonowana jest w miarę dobrze.

Moje pytanie brzmi, jak przeznaczyć te środki?

a) przetransferować, jeśli tak to jakie ustawić wartości? optymalne wartości do czasu trwania i wartościowych użytkowników

:) przelać jakiejś firmie która stworzy mi kampanie? jakiej? ile?

c) samemu stworzyć kampanie a kase wlać np. w adwords

d) inne

ps. Kwota może się Wam wydawać śmieszna, ale do tej pory zainwestowałem może z 200zł żywej gotówki i wiele czasu. Cenię sobię każdą wydaną złotówkę.

opcja d

jeszcze więcej pozycjonowania, więcej treści, jakaś baza firm dla kobiet (salony,sklepy itd), forum, poradnik.

powyższym zwiększ uu na poziomie >100k i dopiero reklama, arty sponsorowane itd., a będziesz mial z tego niezłą kasę. Operujesz w jednej z najlepszych pod względem reklamy branż. Rośnij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności