Skocz do zawartości

Invision Board

dothan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanko, jestem właścicielem 4 for, które stoją na skrypcie phpBB by Przemo. Ponieważ administratorzy serwerów które świadczą mi usługi hostingowe, skarzą się na duże obciążenie mam pytanie dot. Invision Board.

Wiem, że jest wersją forum płatną aczkolwiek pytanie moje jest takie, czy jeśli raz wykupie licencje to mogę forum zainstalować np o 4 roznych tematykach na innych serwerach ?? i napisać wtedy licencje tylko tego na które kupiłem ??

Czy wersja bezpłatna ma jakieś niedogosności w porównaniu z wersją płatną ?

czy jeśli raz wykupie licencje to mogę forum zainstalować np o 4 roznych tematykach na innych serwerach ??

Nie.

Cztery fora = Cztery licencje

Czy wersja bezpłatna ma jakieś niedogosności w porównaniu z wersją płatną ?

Wersji bezpłatnych oficjalnie nie ma.

Są jakieś triale na stronie IPS ale mają limity na posty i userów.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

No właśnie tak jak myślalem :) 4 fora = 4 licencje w sumie nie mialem co na nic innego liczyc, aczkolwiek troszke bezsensowna była u mnie ten podział a kupować w ciemno za 60 dolców :) troche sporo ;) 3 miesiące w adsensie :( poszlo by w inwestycje no ale pomyslimy

Dzięki za odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności