Skocz do zawartości

czy dobry pomysł na strone?

tadeuszx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , no wsumie to temat bardziej by się nadawąl na stronę do oceny.Tyle że niechce abyście oceniali strone bo tam niema co oceniać narazie.Chodzi mi o sam pomysł czy to ma szane na jakis sukces ?Narazie skupiam się tylko na dodawaniu nowych screenów a nie an stronie. Strona ma służyć do sprawdzania grafiki w grach ,noi do rozrywki też jeśli to można nazwać rozrywką... Ogólnie Ja niespotkałem się zniczym podobnym w internecie w sensie że panoramy z gier .Ogólnie to z chęcią podejmę jakąś współprace :Dhttps://www.checkgraphic.com

multikonto

Pomysł ciekawy - dla graczy jak znalazł. Od dawna nie siedzę w tematyce gier i nie wiem nawet, jak teraz wygląda sprawa z demami. Grafika to jedno a sprawdzenie grywalności to drugie... Myślę, że jednak coś z tego może być.

Szkoda tylko, że cała treść na stronie to duplicate content... Pozmieniaj teksty, bo może być za jakiś czas problem. SpinnerChief już w darmowej wersji Ci pomoże jeśli znasz angielski :D

Baza zdjęć z fotoradarów - Sprawdź szybko i za darmo, czy fotoradar Cię złapał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności