Skocz do zawartości

Pozycjonusz.pl - opinie

glina

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli dostalibyśmy maile chociaż od kilku osób, że otrzymały powiadomienie o nienaturalnych linkach i wśród nich byłby adres katalogin.pl to dawno nie byłoby go na liście, a na ponad 2000 sprzedanych pakietów TrustRank w którym jest ten katalog, nie dostaliśmy ani jednego, dlatego jest on na naszej liście. W żadnym pakiecie nie oferujemy 1 opisu z synonimami na 50 wpisów, chyba pomylił Pan firmę.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

• 10 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
11 godzin temu, MarkM napisał:

Korzystałem i wszystko było super.

Brawo!!! Diamentowy szpadek za odkopanie wątku!!!

• Like 1
  • Haha 2

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Firma niekompetentna, nie profesjonalna i co najbardziej ironiczne – nie umiejąca robić stron internetowych. Na meble nie odpowiadają, trzeba pisać, dzwonnic pare razy, dopiero wtedy dostanie się jakoś odpowiedz (oczywiście tak jest opłaceniu faktury, bo przed to komunikacja jest wspaniała. Projekt powiedzieli ze zrobią w około miesiąc (max 6-8 tygodni w nagłych wypadkach). Po 6 tygodniach wysłali projekt około 30% skończony – miało być 12 stron w sumie, wysłali około 6 lub 7, i te co wysłali były w połowie skończone – PELNO błędów, NIC nie było sprawdzone mimo ze mieli projekt graficzny przed sobą. Dopiero po skardze i licznych mejlach mieliśmy zebranie, WSZYSTKIE poprawki wymieniłem i trochę się wzięli za to i po 2-3 tygodniach wysłali projekt jakoś 85% skończony prosząc znów o poprawki.

Znów KOMPLETNIE NIC nie było sprawdzone, pełno błędów, co już nie wspominając o wersji mobilnej...wiele wieczorów poświeciłem na sprawdzanie strony po stronie co powinno być praca menażera projektu – wogule ta osoba nie była pomocna. Ponownie znów mieliśmy parę zebrań omawiając poprawki i błędy, dosłownie WSZYSTKO trzeba pokazywać palcem i to parę razy zęby cos zrobili, trzeba pisać, dzwonnic na okrągło zęby jakieś prace zostały wykonane. Strony robią najłatwiejszym sposobem, używając gotowych wtyczek na Wordpressie, jak coś nie działa to obwiniają wtyczkę, ogóle nie zwracaj uwagę na szczegóły.

Np. Jest grafika i tekst pod spodem – zamiast wyciąć grafikę i dodać tekst to wycinają cały element bo szybciej. Header i footer powinny być dynamiczne – jak się zmieni w jednej stronie powinno się we wszystkich zmienić, nie tutaj i dopiero zauważyłem na końcu, teraz manualnie trzeba zmieniać w ok 100 stronach. Dużo funkcji tez NADAL brakuje (które były zatwierdzone przy wycenie), np 1 element się różnił w projekcie graficznym na wersji desktop i mobile – powiedzieli ze wtyczka tego nie obsługuje i trzeba więcej pracy włożyć w kodowanie i dlatego trzeba więcej dopłacić, co jest śmieszne ponieważ wycena była robiona na podstawie projektu graficznego. Funkcja wyszukiwania na stronie też powiedzieli ze nie zrobiona, bo cos tam cos tam, dopiero chyba po 5 mejlach to zrobili (dodanie wtyczki zajęło jakieś pól godziny) Mamy 3 miesiąc i nadal nie jest skończony projekt. Po jakimś czasie było tyle tych błędów ze zadali zapłaty w 100% mimo że projekt nie był skończony albo wstrzymują dalsze prace. Nie miałem innej opcji niż zapłacić, już i tak się spóźnili 2 miesiące. Jak zapłaciłem to małe błędy poprawili. Dalsze poprawki zgłosiłem i przed 2 tygodnie nic nie było dotknięte (te poprawki może by zajęły 1-2 godzin) .

TERAZ NASTEPNY PROBLEM – Builder który używają do projektowania stron w Wordpressie jest ich własny builder, co to znaczy? – Edycja stron jest BARDZO trudna, jest prawie niemożliwe edytowanie elementów bez wiedzy kodowania, nie można np przesunąć zdjęcie lub filmik parę centymetrów w lewo bo wszystko się wali na stronie a przecież cały sens Wordpressa powinien umożliwić użytkownikom łatwa edycje stron. Także ich kod i builder bardzo wspowalnia stronę i jest dużo problemów z pozycjonowaniem Po konsultacja z expertem dowiedziałem się ze będzie bardzo trudno urozmaicić stronę (jak wogule możliwe) i wygląda na to ze będzie trzeba zacząć od nowa, 15 tysięcy wyrzucone w błoto. Niestety to jest wszystko prawda, pisze to wszystko żeby ostrzec ludzi jaka na firma naprawdę operuje. 15 tys. za projekt + aktualnie wydałem ok tys na poprawki –

Zastanowił bym się bardzo poważnie nad współpraca z ta firma. Nie wiem którzy sa ci zadowoleni klienci, pewnie znajomi bo mieli PELNO negatywów na Facebooku lecz wyłączyli w całości, może parę lat temu firma dobrze operowała ale widocznie dużo się pozmieniało. Teraz firma powiedziala ze wiecej pracy nie beda wkladac w projekt, nie mam strony, i 15tys wyrzucone w bloto.