Skocz do zawartości

wymiana adresów URL w linkach we wpisach na WP

abstynent

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na swoim blogu już pewnie ponad 1000 wpisów a w nich w sumie sporo linków do promowanego produktu w PP. Jak wiadomo, kiedyś reklamodawca może zakończyć kampanię ale w tej kategorii dostępnych jest w PP sporo innych produktów. Czy jest jakaś możłiwość, aby wówczas automatycznie wymienić adres URL w tych linkach? Anchor może pozostać ten sam. Ręcznie na pewno nie chciałoby mi się ich wymieniać. Jakaś wtyczka? Na dodatek z taką opcją, aby wymieniła tylko ten jeden nieaktualny URL bo może się zdarzyć, że z tym samym anchor'em mam w niektórych wpisach linki z innym ref'em który wciąż jest aktualny.

Kiedyś miałem podobny problem i nie znalazłem rozwiązania pozwalającego wymienić automatycznie linki w artykułach. Od tamtego czasu używam Advertising Manager. Działanie sprowadza się do dodania reklamy w panelu wtyczki i umieszczeniu w artykule tagu typu [ad#box300], później w panelu wtyczki możesz sobie dowolnie modyfikować linki reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności