Skocz do zawartości

trzymacie zaplecze w webmasters czy analitycs?

GMS

Rekomendowane odpowiedzi

hej trzymacie, jak wyżej, wasze zaplecze całe/razem na GW czy analitycs?

tak na chłopski rozum nie trzeba naukowca od rakiet, aby to wrzucić to w algorytm:, oby nie;).

Jakies inne "metricsy" wykorzystujęcie, tak, jakie?pw

pozdro

miałem multikonta, zostalem zbanowany

A dlaczego by nie trzymać ? Przecież zaplecze są to wartościowe dla użytkownika witryny, więc można też doglądać statystyk ;)

Ważne tylko baby oddzielić je od siebie, tj. nie na jednym koncie.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

chyba nie warto ryzykować bo zawsze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że w razie "w" ktoś wyrżnie nasze zaplecze, myślę, że większości osób nie stać na to, żeby to testować i ryzykować ładne statystyki kosztem zaplecza

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

No u mnie nie ma problemów, ale mam 15 wartościowych stron zapleczowych.

Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa. Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tutaj.

Znajomy, który wiedzę z seo ma bardzo płytką. Zrobił 10 stron zapleczowych, wszystkie miał na jednym koncie analitycs i webmasters.

Miał tak przez pół roku, wczoraj zmienił wszystko na osobne konta.

Pytanie, jak zachowa się google ? Po zmianie nadal będą negatywne skutki? Czy google archiwizuje takie rzeczy ? Filtra napewno nie dostał...

Czy może po zmianie ( każda strona - nowe konto analitycs & webmasters ) wszystko będzie tak jak by to zrobił pół roku temu...

Jak myślicie ?

Hehe, zaplecze a "zaplecze" to dwie różne piłki :] Do tych śmieciowych szkoda bawić się w statystyki, bo i po co. Dla lepszych różne konta Analytics załatwią sprawę jednak tylko w teorii bo to Google - a ono lubi przeginać temat :puknijsie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności