Skocz do zawartości

[oszustpekao.pl]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w związku z aferą opisywaną m.in. tutaj

www.kamilcebulski.pl/biznes-po-polsku-historia-malmy/

Stworzyłem wczoraj prostą stronkę

https://oszustpekao.in

Strona jest bardzo prosta i zawiera mało tekstu, zrobiona z myślą o tych, którzy nie mają czasu na czytanie długich artykułów i grzebaniu w sieci.

Dotyczy przekrętów Banku PeKaO S.A. i powiązań tej instytucji z Polskimi władzami.

Ideałem byłoby wypozycjonowanie jej na słowo "pekao" i "pekao24", niestety nie wyobrażam sobie jak mógłbym to zrobić.

Zastanawiam się, czy nie użyć AdWords, co prawda to kosztuje, ale nie ma konkurencji (reklam na to słowo) więc google przyjmie pewnie niską stawkę, niemniej obawiam się, że taka reklama jest kontrowersyjna i jak PeKaO poprosi, to dostaną moje dane osobowe i będę miał problem (niestety ten Bank to święta krowa Polskiego sądownictwa)

Wszelka pomoc (jak i rady) mile widziane

Z góry dziękuję

Ew. kontakt proszę na PW lub

contact@oszustpekao.in

Witam.

Cala sprawa powinna trafic do prokuratury (CBS,ABW,itp) a nie na forum.

Do prokuratury trafiła już nie jeden raz (wytoczona przez mniejszościowych akcjonariuszy, przez prezesa MALMY). Umorzono.

Teraz NSA nakazał jedną rozpatrzyć ponownie. Niemniej (tak jak pisałem na stronie) nie wierze, że ktoś w tym kraju

skarze byłego premiera i doradcę obecnego. Dlatego jedyną nadzieją jest oddolny ruch obywatelski.

Tylko dlaczego zawsze takie afery ujawnia nowy forumowicz ??.

Dobre pytanie. Moim zdaniem dlatego, że o sprawie tej nie jest głośno. Ja dowiedziawszy się o niej postanowiłem się tu zarejestrować tylko w tym celu.

Pozdrawiam.

żaden pozycjoner tego nie weźmie ... przynajmniej oficjalnie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

niestety masz zablokowane PW ;)

specjalnie jest zablokowane.

budżet 15-20 kawałków ... minimum ... netto. PLus opłata za sumienie - bezcenne.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności