Skocz do zawartości

Youtube - filmy z gier

aragornik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiadomo google na filmach z YT dość konkretnie pilnuje praw autorskich treści, na których wyświetlane są reklamy adsense. Pytanie czy filmy z gier w rodzaju poradników, gameplayów i innych scen poskładanych , nakręconych podlegają pod możliwości wyświetlania reklam ? ( Nie ma muzyki w tle jeśli o to mieliby się czepiać :) )

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

Nie chodzi o to jak przetrwać tylko o to czy konto adsensowe nie dostanie czasem bana za zarabianie na treściach z gier. Nie jestem pewien czy takie filmy jak omawiane są zgodne z wszelkimi prawami autorskimi.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

Na youtube'ie chyba kazdy film jest moderowany pod AdSense wiec myslę, że nie banuja tylko poprostu nie aktywują zarobków. Ja wrzucilem kiedys filmy, na których sfilmowalem dobrej klasy rowery i mi wylaczyli reklamy na tym. Tak samo na filmach, na których były linki w tle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności