Skocz do zawartości

Soft do analizy serpów, konkurencji, wyceny pozycjonowania

GMS

Rekomendowane odpowiedzi

MS

Alexa

Zaawansowane operatory wyszukiwania G

Pozdrawiam,

Mariusz

Edycja:

Im więcej rzeczy porównuję za pomocą

opensiteexplorer.org/

ahrefs.com/

majesticseo.com/

tym bardziej dojrzewam do stwierdzenia, że wyniki z tych stron nijak się mają do rzeczywistości ;)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mario: za ostatnie zdanie nalezy Ci się poł litry ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Również polecam Market Samuraja, szczególnie po tym jak padł Yahoo Site Explorer. Tutaj można na konkretnym przykładzie zobaczyć jedną z funkcji służącą do analizy konkurencji https://www.market-samurai.pl/analiza-konkurencji/ . Swoją drogą ciekawy jestem jaki haracz płacą Majestic SEO za ich API i czy nie skoczy cena w związku z tym...

Dobre jest to że nie jest to jakieś blackhaterskie narzędzie dla SEOwców spod ciemniej gwiazdy ;) tylko przyjemny programik dla ludzi z ogólnie pojętej branży e-marketingu.

Innym programem jest SEO Power Suit ze szczególnym naciskiem na część zwaną seo spy glass, aczkolwiek nie wiem jak sobie radzi po śmierci Yahoo. Kiedyś było to całkiem pozytywne narzędzie bo potrafiło np. podać anchory podlinkowanych linków jeśli wiecie o co chodzi ;)

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

" randki Zielona Góra"

A ja od dawna zastanawiałem się co pozycjonujesz ;)

Na MS też się wreszcie skuszę. Zniechęcały mnie dotąd problemy z tym softem opisywane na PiO.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

specjalnie dałem przykładowe ;) nie robię randki, IT chyba kiedyś robił

tym bardziej dojrzewam do stwierdzenia, że wyniki z tych stron nijak się mają do rzeczywistości

racja, ale musi mieć jakiś punkt odniesienia. Najlepiej wypadają narzędzia co maja więcej jak 1 źródło sczytywania BL + swoje roboty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności