Skocz do zawartości

filtr na site

bioptak

Rekomendowane odpowiedzi

stron niezeruje ... ukrywa je jako bezwartościowe.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

U mnie też ponad 100 domen ma site 10. Banów narazie nie ma, domeny tylko główne, content bardzo slaby ale unikalny. Co prawda nie generwany tak na chama - Domeny trzymają się już 18 - 19 dni.

@MaxPan mówisz, że biała kartka na jakiś czas powoduje od filtrowanie ? Na jak długo ? I czy jeżeli wróce - nawet z tym samym contentem to od nawa złapie mi site ?

Ten filtr jest odwracalny. Zaobserwowałem wzrost site dla adresów, dla których był == 10.

U mnie sytuacja jakby powraca do normy. Piszę jakby - bo na razie dla części stron nastąpił powrót do normalnego site, a dla części nie.

Zmieniałem serwer w międzyczasie - może to pomogło.

Co do jakości tekstów, to są z generatora, ale są unikalne i zmienne - nie stałe dla podstron.

Na razie takie mam wnioski, jak coś napiszę jeszcze niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności