Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem 1 licencję, wypełniłem dane do f-rki. Moja jedna uwaga. Oczywista nie obsługi na stronie, bo tu wsio orajt, tylko płatności.

Homepay to jakaś kpina. Nie dosyć, że nie dokonuje transakcji na zasadzie transferu z przeniesieniem danych i wypełnieniem okienek automatycznie (jak dotpay, payU i szereg innych) tylko trzeba i tak samemu wypełniać pola (nr. konta, tytuł przelewu itd. z palca czy kopiuj-wklej). Za co tu płacić dla nich prowizję :) ? Że nadadzą wygenerowany kod transakcji ? Bez tego przy takiej ilości sprzedaży (1 produkt a nie 1000 produktów w sklepie) można sobie poradzić. No chyba, że chce się ukryć nr swego konta, to co innego. Ale gdy prowadzimy firmę to numer i tak jest wszem i wobec znany :D

pozdrawiam

P

Internetowa Baza Stron

Witam,

Zakupiłem 1 licencję, wypełniłem dane do f-rki. Moja jedna uwaga. Oczywista nie obsługi na stronie, bo tu wsio orajt, tylko płatności.

Homepay to jakaś kpina. Nie dosyć, że nie dokonuje transakcji na zasadzie transferu z przeniesieniem danych i wypełnieniem okienek automatycznie (jak dotpay, payU i szereg innych) tylko trzeba i tak samemu wypełniać pola (nr. konta, tytuł przelewu itd. z palca czy kopiuj-wklej). Za co tu płacić dla nich prowizję :) ? Że nadadzą wygenerowany kod transakcji ? Bez tego przy takiej ilości sprzedaży (1 produkt a nie 1000 produktów w sklepie) można sobie poradzić. No chyba, że chce się ukryć nr swego konta, to co innego. Ale gdy prowadzimy firmę to numer i tak jest wszem i wobec znany :D

pozdrawiam

P

Zdaję sobie sprawę z ułomności HomePay. Ale ze względu na to, że Dotpay kiedyś mi podpadło postanowiłem dać szansę Homepay. Niedługo mają wprowadzić mTransfery i inne.

Zgadza się niedługo mają być transfery tylko prowizja będzie ciut większa pobierana niż dotychczas.

Jeśli chodzi o wypełnianie to fakt, że trzeba się troszkę namęczyć ale np. kontakt porównując Dotpay, a Homepay to niebo, a ziemia. W zeszłym tygodniu osoba wysyłająca sms-a błędnie wpisała jego treść i sprawa na czacie została wyjaśniona i naprawiona w ciągu zaledwie kilku minut, a w Dotpay tydzień przy pomyślnych wiatrach. Nie wspominając o szybszych wpłatach i lepszych prowizjach w Homepay.

Może troszkę nie na temat napisałem, ale tak to wygląda z mojej strony.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

A czy jeśli teraz kupię np. 10 licencji a w przyszłości będę chciał dokupić 10-15 co jak zapłacę za pozostałe 10-15 licencji? Czy dopłacę różnice ceny z 10 do 25 licencji czy cena będzie znowu taka sama jak zakupienie przez nowego użytkownika 10 licencji?

Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3

A czy jeśli teraz kupię np. 10 licencji a w przyszłości będę chciał dokupić 10-15 co jak zapłacę za pozostałe 10-15 licencji? Czy dopłacę różnice ceny z 10 do 25 licencji czy cena będzie znowu taka sama jak zakupienie przez nowego użytkownika 10 licencji?

Nie przewiduję dokupowania licencji. Cena jest dla jednorazowej transakcji.

Fajnie było by żeby sprawdzana ta unikalność była jeszcze przed wysłaniem strony do moderacji. Tylko pytanie jak to ugryźć aby znowu potem unikalnych treści nie odrzucało ...

Na razie chcę to zrobić w formie wspomagania moderatora: moderator zaznacza tekst i dostaje liczbę wyników z googla dla tego tekstu.

Co do automatu to na hostingach takie sprawdzanie mogłoby szybko banować IP.

Na pewno nie można odrzucać automatycznie wpisów, tylko komunikować moderatorowi do sprawdzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności