Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mój post nie dotyczy powyższej aktualizacji, ale mam pewną uwagę: jeśli mam w katalogu wpis premium z możliwością wybrania 3 kategorii i 1 linkiem w opisie to ten wpis po okresie wyróżnienia ląduje jako wpis zwykły "ucinając" powyższe wyróżnienia czyli dodatkowe kategorie i link w treści opisu (u mnie wpis zwykły ma 2 kategorie do wyboru i jest bez linka w treści). Jest możliwość aby było tak jak w SEOKu czyli jak ktoś zapłacił to niech ma troszkę więcej kategorii i ten link w opisie?

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Mój post nie dotyczy powyższej aktualizacji, ale mam pewną uwagę: jeśli mam w katalogu wpis premium z możliwością wybrania 3 kategorii i 1 linkiem w opisie to ten wpis po okresie wyróżnienia ląduje jako wpis zwykły "ucinając" powyższe wyróżnienia czyli dodatkowe kategorie i link w treści opisu (u mnie wpis zwykły ma 2 kategorie do wyboru i jest bez linka w treści). Jest możliwość aby było tak jak w SEOKu czyli jak ktoś zapłacił to niech ma troszkę więcej kategorii i ten link w opisie?

Możesz zdefiniować nową grupę wpisów, która będzie dostępna tylko dla roli "Administrator" i ustawić dla niej odpowiednie parametry.

Dzięki temu grupa nie będzie dostępna dla zwykłych użytkowników przy dodawaniu wpisu.

Na grupie premium ustaw "Przenieś do grupy" na nowo zdefiniowaną grupę.

Edyta:

WP-kat nie "ucina" linków w opisie. "Ucinane" są tylko kategorie do liczby zadeklarowanej dla grupy wpisów.

No właśnie też sobie tak przed chwilką pomyślałem :D

I jeszcze jedno pytanie: będzie w przyszłości opcja blokowania użytkowników i stron czy trzeba poszukać wtyczki do tego?

Katalog fajnie mi się rozwija ale niestety coraz bardziej zaczynam czuć oddech spamerów, a nie chcę jeszcze wprowadzać płatności.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Pisałem autorowi o tym na maila, ale się powtórzę.

Przydało by się dodatkowe pole Nick/Imie, tak aby w polu autor wpisu nie wyświetlało się WPKATxxx, tylko imie autora czy nawet nazwa firmy.

Dodatkowa zaleta dla marketerów, mozliwośc wysyłania spersonalizowanych maili. Tworząc tematyczne katalogi mamy ciekawy sposób budowania listy.

Kolejna sprawa, jest fajna wtyczka o nazwie Top Author, wyświetlająca najaktywniejszych autorów, która może dodatkowo motywować do dodawania kolejnych wpisów. Niestety jak wiadomo, dodając pierwszy wpis zostaje nam automatycznie założone konto a w polu autor widnieje nasz mail.

Niby drobiazg, a tak wiele może wnieść do naszego katalogu :D

• 2 tygodnie później...
Czy jest możliwość blokowania dodawania podstron?

Nie ma.

Mam to na liście zadań. Ale tylko ze względu na to, że inne skrypty to mają i miałem już pytania w tej sprawie.

Jest jakieś uzasadnienie dla takiej funkcji?

Generalnie chodzi o jakieś zabezpieczenie, żeby nie wyszło że jedna strona (domena) jest wpisana po kilka razy z różnymi podstronami. Od tego wydaje mi są są linki w opisie do konkretnych podstron.

Przynajmniej założyć jakiś limit na wpisy na domenę - przynajmniej te bezpłatne :)

Oczywiście,żeby wszyscy byli zadowoleni, wszystko ustawieniami opcjonalnymi.

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

Na stronie https://www.wp-kat.pl/dodawarka są błędne linki do płatności przelewem homepay.

I jeszcze mam takie pytanko: po 30 dniach jak nie zdążę dodać wpisu to kod będzie anulowany?

Solidny katalog stron

Na stronie https://www.wp-kat.pl/dodawarka są błędne linki do płatności przelewem homepay.

I jeszcze mam takie pytanko: po 30 dniach jak nie zdążę dodać wpisu to kod będzie anulowany?

Linki działają. Może Homepay miał czkawkę.

Kod jest ważny, dopóki go nie użyjesz pierwszy raz - wtedy startuje 30 dni. Ma to znaczenie przy dodawaniu pojedynczo do katalogów. Musisz to zrobić w ciągu 30 dni od pierwszego użycia.

Witam ponownie,

jestem zainteresowany usługą w związku z tym mam kilka pytań:

- Czy ta dodawarka online do Waszych katalogów https://www.wp-kat.pl/dodawarka działa ?

- Jaka wygląda procedura dodania ?

- Czy po dodaniu dostajemy raport z adresami do wpisów jeśli tak to w jakiej formie na email ?

- Ile kosztuje i do ilu katalogów zostanie dodany wpis, jak wygląda sprawa z IP i DNS "na jakich stroją katalogi" ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności