Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Zaktualizowałem wtyczkę YARPP i nie ma już możliwości wyboru szablonu z wp-kata, co teraz z nią zrobić? Nie wiem czy będzie się to wyświetlało poprawnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kursor, ten plugin ma możliwość korzystania z szablonu, ale teraz trzeba go chyba w innym miejscu umieścić, bo w chwili obecnej wywala jakiś błąd.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@mehow, sorry, ale doba ma tylko 24 godziny. Na obecnym etapie zrobienie wersji dostępnej w innych językach oznaczałoby zatrzymanie rozwoju wtyczki. Mam jeszcze tyle pomysłów i już zaplanowanych rzeczy, że...

@blake, problem już mam rozwiązany, muszę jeszcze domknąć 2 rozpoczęte poprawki i następna aktualizacja będzie dostosowana do nowego YARPP. To kwestia kilku godzin.

Wydaje mi się, że nawet jeszcze lepiej ;)

Pewnie aktualizacja wtyczki znowu się przeciągnie, bo wyszedł właśnie WP 3.5. Póki co jeszcze w wersji en, ale nie chciałbym aktualizować tego na swoich katalogach :) Mam nadzieję, że co do wtyczki to dużo nie pozmienia, no i że ogarniesz to jakoś ; )

Aktualizacja:

• Dostosowanie do Wordpress 3.5 (zarządzanie widgetami)
  • Dodanie przycisku "Później" w panelu moderacji grupy - przenosi wpis na koniec listy i podświetla przycisk "Później" na zielono
  • Podgląd linków w panelach moderacyjnych - po najechaniu na link otwiera się zrzut ekranu z PagePeeker
  • Możliwość ograniczenia wyświetlanych wpisów do adresu email w panelu moderacji grupy
  • Możliwość ograniczenia wyświetlanych wpisów do użytego kodu/multikodu w panelu moderacji grupy
  • Dodanie możliwości wprowadzenia wielu opisów z synonimami do dodawarki. Funkcja działa tylko w formularzu dodawarki. Po wysłaniu takiego wpisu tworzony jest jeden opis jako złożenie {opis 1|opis 2|opis 3|opis 4}. Konfiguracja: PA->Katalog->Ustawienia->Dodawarka->Liczba opisów
  • Dodanie nowej funkcji: lista katalogów dla zalogowanych użytkowników. Konfiguracja: PA->Katalog->Ustawienia->Dodawarka->Lista katalogów dla zalogowanych Włączenie tej funcji dodaje nową pozycję "Lista katalogów" w PA->Grupa katalogów oraz do Belki Administracyjnej Listę można sortować wg wybranego parametru oraz wyświetlić jako tekst
  • Dodanie możliwości ukrywania adresów katalogów na listach katalogów w dodawarce oraz podstronie multikody. Konfiguracja: PA->Katalog->Ustawienia->Dodawarka->Adresy katalogów w grupie
  • Dodanie możliwości wyświetlenia informacji o pełnej liście katalogów w dodawarce oraz podstronie multikody. Konfiguracja: PA->Katalog->Ustawienia->Dodawarka->Informacja o liście katalogów w grupie
  • Dodanie kompatybilności szablonu YARPP do YARPP w wersji > 4

To ja może poczekam z aktualizacja do jutra ;)

Czy jest taka możliwość, żeby przenieść wpisy z SEKatalogu do WP-KATa?

Mam import danych na liście zadań ale na dosyć odległej pozycji.

W przypadku seokatalogu byłby to import tylko podstawowych pól (bez katalogu firm).

Z tego co zdążyłem się zorientować, to działałyby przekierowania z url'a w seokatalogu na url WP-Kat (jakby ktoś chciał zrobić podmianę seokatalog->wp-kat).

Byłby ktoś jeszcze zainteresowany taką funkcją?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności