Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Licencje przecież sam przenosisz na wp-kat.net - usuwasz starą i dodajesz nową stronę ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam

Kursor, wczoraj wysłałem do Ciebie PW w sprawie przeniesienia licencji, widzę że wiadomości nie odebrałeś. Chciałbym prosić o jakiś kontakt, z pomocą którego sprawę uda się szybciej załatwić :-)

Sprawa załatwiona.

Kolejna aktualizacja: nowy slider

Poprzedni generował sporo problemów w różnych szablonach wordpressa.

Jeżeli nowy nie będzie wyświetlał się poprawnie w jakimś szablonie - proszę o info.

U mnie po aktualizacji wordpressa, slider przestał działać.

Masz własny szablon WP-kat?

Kolejna aktualizacja:

• w formularzu dodawarki i dodawania wpisu nazwa miejscowości wypełniana automatycznie po wprowadzeniu kodu pocztowego
  • zmiana metody weryfikacji kodu dla wpisów dodawanych przez dodawarkę. Dotychczas, kod był weryfikowany w kodach lokalnych lub u operatora. Obecnie weryfikowane jest jedynie, czy kod nie został już użyty w katalogu, do którego dodawarka dodaje wpis. W efekcie wpisy są dodawane minimalnie szybciej oraz nie występują problemy z brakiem kodu w katalogu, dla kodów dodatkowych w sytuacji gdy nie zostały zaktualizowane grupy wpisów po dodaniu kodu w katalogu głównym w grupie. Kod jest w pełni weryfikowany wyłącznie w dodawarce. Również funkcja nowe katalogi zadziała dla wpisów starszych niż okres ważności kodu.
  • wyszukiwanie wpisów jest możliwe również po kodach/multikodach/adresie email
  • rozszerzenie możliwości panelu moderacji grupy katalogów - teraz można "zapytać" grupę katalogów np. o wpisy dla danego URL, kodu, adresu email, fragmentu opisu/tytułu. Dzięki temu można wybrać do panelu moderacji grupy katalogów np. wpisy dla danego adresu URL i przenieść je do kosza czy opublikować.

@kursor

Mam taki problem, wgrałem skrypt na podstronę serwisu, automatycznie utworzył mi kategorie z kategorii bloga, czy mogę to edytować, zmieniać, czy jezeli usunę te kategorie znikną mi również z panelu głównego kokpitu, czy jest możliwość stworzenia kategorii tylko dla katalogu na podstronie?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

To ja jeszcze poproszę o opcję "Aktualizuj" przy edycji opublikowanych wpisów.

Funkcja nie jest prosta. Jestem w trakcie jej tworzenia. Jeszcze chwila cierpliwości...

@kursor

Mam taki problem, wgrałem skrypt na podstronę serwisu, automatycznie utworzył mi kategorie z kategorii bloga, czy mogę to edytować, zmieniać, czy jezeli usunę te kategorie znikną mi również z panelu głównego kokpitu, czy jest możliwość stworzenia kategorii tylko dla katalogu na podstronie?

PA->Katalog->Ustawienia->Katalog->Utwórz domyślne kategorie

następnie:

PA->Katalog->Ustawienia->Katalog->Kategoria główna katalogu ustaw "Katalog" i kliknij "Zapisz zmiany"

Wszystkim, którzy mają grupy katalogów przypominam, że aby wpisy były "wypychane" do katalogów jak najszybciej konieczne jest dodanie do crona polecenia:

wget https://www.adres-katalogu.pl/wp-cron.php?doing_wp_cron >/dev/null 2>&1

W miejsce

www.adres-katalogu.pl

należy wpisać adres katalogu z dodawarką.

Najlepiej ustawić wykonywanie tego polecenia co minutę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności