Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam jeśli zrobione;) ale czy kwestia maila (zalogowany nie może podać innego maila przy dodawaniu projektu bo i tak projekt idzie na maila z konta) została już rozwiązana? A jeśli nie to czy będzie? Byłoby to duże ułatwienie.. móc działać na 1 koncie dla różnych projektów.

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie można Ci wysłać PW więc muszę tutaj pospamować.. co z tymi mailami? to się da zrobić? czy się nie da?:) (zalogowany nie może podać innego maila przy dodawaniu projektu bo i tak projekt idzie na maila z konta)

Na razie zablokowałem możliwość edycji maila podczas wprowadzania wpisu dla zalogowanych użytkowników.

Dodałem na listę zadań możliwość wprowadzenia maila do powiadomień. Jednak to musi poczekać na swoją kolej.

Jest kilka innych tematów związanych z WP-Kat, z których muszę się wywiązać wcześniej.

Ja chciałem zapytać o kategorie i wpisy. Chciałbym postawić stronę na WP z artykułami. Zwykły blog gdzie są tagi, kategorie, artykuły itp. Katalog byłby na podstronie np. strona.pl/kattalog i dostęp poprzez np. menu górne. Wyszedłby z tego taki mały serwis. Da radę oddzielić kategorie i tagi artykułów od wpisów w katalogu?

Ja chciałem zapytać o kategorie i wpisy. Chciałbym postawić stronę na WP z artykułami. Zwykły blog gdzie są tagi, kategorie, artykuły itp. Katalog byłby na podstronie np. strona.pl/kattalog i dostęp poprzez np. menu górne. Wyszedłby z tego taki mały serwis. Da radę oddzielić kategorie i tagi artykułów od wpisów w katalogu?

Możesz zainstalować drugiego wordpressa w podkatalogu o nazwie np. "katalog". Następnie dodajesz link do menu do pierwszego wp i problem z głowy.

Możesz wydzielić poddrzewo kategorii tylko do katalogu.

Tagi muszą pozostać wspólne ale to raczej niczemu nie szkodzi.

Kompletna separacja tylko przez oddzielne instalacje.

Wgrałem kolejną aktualizację.

Aktualizacja zawiera nową funkcję: centralną moderację komentarzy we wszystkich katalogach w grupie.

Funkcja dostępna jest w katalogu głównym grupy: PA->Grupa Katalogów->Komentarze

Moderacja jest analogiczna do moderacji wpisów.

Zachęcam wszystkich do komentowania swoich (i nie tylko swoich) wpisów. Na pewno zwiększy to skuteczność katalogowania. Z tego co widzę w logach, google po pojawieniu się komentarza "przychodzi" po ten komentarz ;)

podczas grupowej aktualizacji mam w kilku przypadkach komunikat:

Błąd: -32300: transport error: http_request_failed Operation timed out after 15006 milliseconds with 0 bytes received

a i tak wtyczka jest aktualizowana

Też tak mam, dzieje się tak nie tylko przy aktualizacjach, ale też przy dodawaniu wpisów przez dodawarkę.

Może tak się zdarzyć, np. jak serwer, na którym jest katalog jest obciążony.

Katalog główny wysyła do katalogu "zlecenie" i czeka na wykonanie zadania. Jeżeli zadanie nie zakończy się odpowiedzią w ciągu 15 sekund, jest timeout.

Chyba zwiększę ten timeout do 30 sekund.

Może tak się zdarzyć, np. jak serwer, na którym jest katalog jest obciążony.

Katalog główny wysyła do katalogu "zlecenie" i czeka na wykonanie zadania. Jeżeli zadanie nie zakończy się odpowiedzią w ciągu 15 sekund, jest timeout.

Chyba zwiększę ten timeout do 30 sekund.

Tak, tylko w moim przypadku zawsze to jest ten sam katalog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności