Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

idą updaty i z tego należy się cieszyć.. ale ja mam pytanie o sprawdzanie indexu w liście katalogów, jaki może być powód, że dla niektórych katów pokazuje 0 mimo tego, że katalogi siedzą w indexie? rozumiem, że może być błąd w sprawdzaniu ilości wpisów w katalogu bo nie może się połączyć, ale z sprawdzaniem indexu?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Kolejna aktualizacja - poprawienie błędu w formularzu dodawarki. Szczególnie zalecam aktualizację użytkownikom grup katalogów z dodawarką.

W międzyczasie było kilka aktualizacji i doszło kilka nowych funkcji.

Dziennik zmian: https://www.wp-kat.net/dziennik-zmian

@kursor co to za aktualizacja była dzisiaj w nocy? Jeden projekt stanął i nie chce się dodawać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Już jest ok, z poślizgiem ale wypchało wszystko, może dlatego że było dużo do dodania. Musiał po kilkanaście wpisów na minute wypychać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Myślę, że sama moc bierze się z WP, który jak wiadomo jest platformą blogową a co za tym idzie - częste aktualizacje = szybka indeksacja. Chyba każdy kto siedzi w branży trochę wie o tym, że WP ma to "coś". Nie sztuką jest puścić blasta na 10k profili rumakiem, sztuką jest to zaindeksować. W tym wypadku nie musimy robić nic, bo indeksacja jest błyskawiczna a tylko 1 link wychodzący ze strony wpisu ma większą moc nić wpisy w katalogach, które są stawiane na subdomenach pod swle i oprócz naszego linka wychodzi jeszcze 7 innych z podstrony z naszym wpisem.

"Myślę, że sama moc bierze się z WP, który jak wiadomo jest platformą blogową a co za tym idzie - częste aktualizacje = szybka indeksacja" i z tego co widzę wp-kat jest solidnie moderowany, a to też ma znaczenie :)

ale kursor zrobił dobrą robotę, czyż nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności