Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

Heh a ja jak dodaje do jednej z grup (chyba likaon) to zawsze uparcie twierdzi, że mam poniżej 500 wymaganych znaków - przeważnie pokazuje ~480 a teksty mam pewne powyżej 500 i dopiero po kilkukrotnym kliknięciu DALEJ "łapie" te 500 znaków - jest to dziwna sytuacja, bo zdarza się tylko w tej grupie. A tak przy okazji - pytanie do kursora - czy jesteś w stanie i che Ci się zrobić listę wszystkich publicznych grup wp-katów? Dużo ich jest i jedni mniej a drudzy więcej się reklamują na PiO a szukanie tego zajmuje trochę czasu a masz to wszystko chyba widoczne, bo domeny licencyjne masz podpięte w jednym panelu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale skąd może wiedzieć

Wystarczy wejść na jeden katalog z każdej grupy i sprawdzić, czy można publicznie kupić wpis, tzn czy są podpięte płatności i dodawarka ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ja bym proponował aby wysyłanie emaili po każdym dodaniu strony do kolejnego katalogu móc sobie "właczać" lub "wyłączać" w panelu. Zamiast takiej irytującej wysyłki może by zrobić wysyłkę emaila po zakończeniu dodawania z kompletem linek bo to jest faktycznie potrzebne i ułatwi życie dodającym.

kosz

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

czy inni użytkownicy wp-kat i homepay też mają problemy, że kody nie działają? klienci kupuja kody a podczas weryfikacji jest info, że kod nieważny :/ już mam tak coraz częściej a czasami normalnie działają... pisałem już dwa razy do homepay ale milczą

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

same kody są wysyłane poprawnie tylko chyba coś z weryfikacją nie teges

i problem właśnie w tym, że niektóre działają a inne nie :/ pisałem już do HomePay dwa razy bo myślałem, że to ich wina ale cisza... tak więc teraz napisałem do autora wp-kat

na sporą ilość sprzedanych kodów, miałem w sumie 5 takich sytuacji

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@kursor a jak reszta pytań?

Jest szansa na przedłużenie wpisów premium i gold w dodawarce? Czy spis wszystkich grup o którym pisałem wcześniej mógłbyś zrobić?

Spisu nie będzie. To nie moja sprawa co kto robi ze swoimi licencjami. Jak chce zrobić grupę publiczną to na pewno napisze o niej na tym forum.

Przedłużanie będzie. Problem w tym, że mam zapętlenie na wewnętrznym potoku myślowym przy tej funkcji i trochę się to przeciąga.

Mówiąc jaśniej, to jest sporo sytuacji do obsłużenia i mam z tym "zagwozdkę".

Wczoraj wysłałem e-maila - proszę o odpowiedź, zależy mi na czasie.

Wydaje mi się, że odpisałem na wszystkie maile.

Proszę o ponownie wysłanie - może gdzieś się zabłąkał.

Jest kolejna aktualizacja.

• Dodanie captcha do formularza logowania
    PA->Katalog->Ustawienia->Captcha->Captcha przy logowaniu.
  • Uzupełnione blokowanie niepotrzebnych botów o boty spamujące, które próbują dodawać wpisy poprzez wywołania:
    - https://adres.katalogu/?mode=add - https://adres.katalogu/?mode=dodaj-art
    Wywołania te w znacznym stopniu mogą obciążać serwer.
  • Dodanie blokowanie trackbacków w .htaccess
    PA->Katalog->Ustawienia->Katalog->Blokuj trackbacki
    Blokuje trackbacki w .htacces. Nawet przy wyłączonych trackbakach (PA->Ustawienia->Duskusja) próby ich zamieszczania mogą powodować znaczne obciążenie serwera w szczególności gdy następują próby automatycznego spamowania. Zablokowanie w .htaccess ucina te próby na najwcześniejszym możliwym etapie.
    Dla instalacji multisite konieczne jest ręczne dodanie kodu do pliku .htaccess. Informacje na ten temat dostępne są w zakładce Instalacja Multisite.
  • Zmiana funkcji związanych z wysyłanymi powiadomieniami.
    Dotychczas wszystkie powiedomienia były wysyłane na adres email użytkownika.
    Obecnie powiadomienia będą wysyłane na email podany przy wpisie.
  • Dodana możliwość unieważnienia kodów. PA->Katalog->Grupy wpisów->Zakładka Unieważnione kody.
    Przy próbie użycia kodu z tej listy zostanie wyświetlony komunikat "Kod został unieważniony".
    Sprawdzenie listy unieważnionych kodów jest wykonywane na początku weryfikacji kodu.

Aktualizacja zawiera głównie elementy związane z obniżeniem obciążenia generowanego na serwerze. Po zainstalowaniu tych aktualizacji mój VPS dostał "dodatkowe życie" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności