Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodatek oceniając z pozycji "dodawacza" - niczego sobie :brawa: (drogi, ale były tu żale to się nie powtarzam).

Boleje jednak z powodu, że chyba kiedyś "wyciekł" Szanownemu Twórcy (albo był rozdawany do testów) i wielu pozycjan czując ducha biznesu zaczęła chlastać go tonami mając wp poklonowane na (b. często) darmowych, zagranicznych serwerach. Wynik tego jest taki, że teraz są w spisach katalogów i zaciągając co jakiś czas bazę nowych adresów do półautomatu swego trzeba się sporo naczyścić, bo często dodatek "odmówił już im posługi", a i szkoda czasa i esemesa na marne klony.

• 2 tygodnie później...

Brakuje mi takiej opcji, w panelu admina można by ją wdrożyć. Szczególnie dotyczy to szablonów na zlecenie.

Czy apropos świąt jakieś zniżki na licencje ?

Testowałem Kata i Presa z naciskiem na Kata, który wypadł lepiej w testach i tu nasuwa się moje pytanie odnośnie rabatu.

• 3 tygodnie później...

Witam, jest jakiś sposób aby dodawać wpisy do grup opartych na wp-kat z większą kontrolą tytułu wpisów?

Powiedzmy, że grupa liczy 100 katalogów, a ja mam 100 różnych opisów, a chciałbym skorzystać z dodawarki.

Da się jakoś?

Ew. Jakiś moduł/opcja {mieszania tytułów bez powtórzeń, a w momencie gdy pula się wyczerpie, będą mieszane bez powtórzeń po raz kolejny)

To by dało przy 50 synonimach po 2 takie same w przypadku 100 katalogów.

No i dobra też by była opcja wyłączenia linku z nagłówka (co jest typowe dla katalogów robionych tylko pod seo), tak aby był tylko link z treści, by można był linkować np. jako żródło.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

• 4 tygodnie później...

A ja mam problem z katami od kursora a nawet 2 (kupiłem multikod):

1 - Brak indeksacji unikalnych wpisów - gdzieś wyczytałem że wpisy są bardzo szybko indeksowane nawet w 5 min a maksymalnie w 48h. Tymczasem mija 4 dzień od akceptacji wpisu i za cholere nie zaindeksowało ŻADNEGO - dodam że wpis napisany unikalny, a dokładnie 5 unikalny i żaden z pięciu nie znajduje się w google!

2 - skonfigurowałem dodawarke - i co dalej? Nawet nie wiem czy działa i wpisy się dodają. Na maila nic nie przychodzi i nie wiem jak mam podglądać to czy faktycznie co 5h dodaje wpis.

Jeśli ktoś znapowody moich problemów to proszę o kontakt.

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

skoro nie wiesz czy wpisy się dodają to jak sprawdziłeś indeksację?

Po dodaniu projektu do którejkolwiek grupy wp-kat automatycznie tworzy Ci konto. Dane dostępowe do tego konta otrzymujesz na maila (login to mail a hasło jest generowane). Wchodzi na stronę dodawarki i dopisujesz /wp-admin i tam masz okno logowania gdzie podajesz dane z maila. Później wybierasz "Dodawarka" i widzisz swój wpis. Może być dodawany/nieopłacony/szkic/odrzucony itd.

Po prawej stronie pod projektem masz 2 przyciski - LOG i LINKI, po kliknięciu w LOG zobaczysz harmonogram dodań a kliknięcie w LINKI pokaże Ci listę bezpośrednich linków do wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności