Skocz do zawartości

[projekt] WP-kat, katalog na Wordpressie

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.wp-kat.net/faq-grupy-wpisw-i-platnosci.html

PayPal

Płatności PayPal obsługują opłaty jednorazowe oraz subskrypcje czyli automatyczne przedłużanie opłaty za wpis.

image

Aby zdefiniować płatności tego typu należy wprowadzić:

adres email powiązany z kontem PayPal

czy udostępnić obsługę subskrypcji

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
- panel moderacyjny - z jednego miejsca moderuje się wpisy w wielu katalogach

Podoba mi się!

Też uważam, że jest to bardzo ciekawa funkcja.

Sam mam wiele innych katalogów, na innych skryptach i moderacja (jak dla mnie) to udręka.

A tutaj, wchodzę sobie do panelu, klik, klik, klik,... i dwadzieścia katalogów wymoderowanych :-)

Po ostatniej aktualizacji zniknęło zarządzanie katalogami.

Nie zniknęło. Teraz można włączyć/wyłączyć w ustawieniach.

Przy włączonym doszła nowa opcja na górnej belce - moderacja grupy.

Teraz chciałbym usunąć "Główna" a "Katalog" przenieść na początek...

Wystarczy że w: WP admin panel => Wygląd => Edytor => Header

...zmienisz jedną linię kodu, która odpowiada za menu, możesz tam na sztywno po prostu napisać kod menu w html, pomijając funkcję w php.

A ja mam cały czas problem z ważnością wpisów premiowanych, otóż po dodaniu wpisu jest informacja w panelu, że jest ważny w grupie do 30 stycznia 1970 i zazwyczaj po kilku godzinach od akceptacji przechodzi jako wpis zwykły. Prosiłbym o podpowiedź jak temu zaradzić.

I szukając stron po tagach jest informacja o osobie dodającej wpis (jeśli się nie zarejestrował to jest wpkatXX, można to jakoś usunąć?

Jakich wtyczek najlepiej używać aby nie przesadzić, że tak powiem? Pytam się bo jestem początkującym użytkownikiem Wordpressa ;).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

A ja mam cały czas problem z ważnością wpisów premiowanych, otóż po dodaniu wpisu jest informacja w panelu, że jest ważny w grupie do 30 stycznia 1970 i zazwyczaj po kilku godzinach od akceptacji przechodzi jako wpis zwykły. Prosiłbym o podpowiedź jak temu zaradzić.

Jak dodajesz te wpisy? W Panelu jako Administrator? Czy inaczej?

Edit:

Znalazłem miejsce, które potencjalnie może powodować ten błąd.

Zaktualizuj wtyczkę i daj info czy zadziała poprawnie.

Po aktualizacji nie ma w ogóle informacji jak długo będzie wpis premiowany. Jak szybko spadnie do wpisu zwykłego to się odezwę.

A byłaby możliwość utworzenia prywatnej grupy wpisów? I czy można zmienić kolejność grup wpisów dla dodawanej strony (dodałem nową grupę i wyświetla się ona jako domyślna, a chciałbym to zmienić).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Po aktualizacji nie ma w ogóle informacji jak długo będzie wpis premiowany. Jak szybko spadnie do wpisu zwykłego to się odezwę.

A byłaby możliwość utworzenia prywatnej grupy wpisów? I czy można zmienić kolejność grup wpisów dla dodawanej strony (dodałem nową grupę i wyświetla się ona jako domyślna, a chciałbym to zmienić).

Jak spadnie do zwykłego wpisu mimo aktualizacji to będę musiał się temu lepiej przyjrzeć.

Napisz mi na PW login i hasło do swojego katalogu, oraz ścieżkę dodawania wpisu do katalogu.

Grupy prywatne możesz tworzyć - musisz określić role wordpressa, dla których ma być dostępna.

Obecnie kolejność grup to cena.

Po ostatniej poprawce przy dodawaniu wpisu gold nie trzeba wpisywać kodu i wpis jest dodawany bez moderacji

Dodajesz jako Administrator?

Wpisy dodawane przez administratora nie są moderowane i nie wymagają kodu.

Sprawdź jako niezalogowany lub zalogowany bez uprawnień administratora.

Wgrałem nową wersję, która zawiera nowe funkcje z zakresie definicji grup wpisów i walidacji wpisów.

Grupy wpisów zostały uzupełnione o: minimalną i maksymalną długość tytułu wpisu oraz minimalną i maksymalną liczbę tagów.

Przyjąłem wartości domyślne:

minimalna długość tytułu - 10 znaków

maksymalna długość tytułu - 100 znaków

minimalna liczba tagów - 3

maksymalna liczba tagów - 30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności