Skocz do zawartości

Internet 2k6. Powrót boomu

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

prosze prosze - nawet prezes Wejchert junior. Do tatusia mu daleko. Z oszukiwareczka na ryneczku ciezko bedzie. Prezenciki to nie wszyściutko.

Warto byloby sie zapisac chocby dla posluchania co ma do powiedzenia M. Lorenc i inni - np. ludzie z sieci reklamowych.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

szkoda tyle kasy na te kawe co w przerwach serwują :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam,

Studenci objęci są 20% rabatem, czyli koszt obecności równy jest 400,00 zł + 22% vat, co daje sumę 488,00 zł.

Warunkiem zniżki jest przesłanie faxem aktualnej legitymacji studenckiej oraz oczywiście wpłata.

Nr. faxu 22 32 18 083

W razie pytań służę pomocą

Pozdrawiam

Marta Fąk

Specjalista ds. Sprzedaży

marta_fak@idg.com.pl

tel. (48 22) 32 17 724

fax. (48 22) 32 18 083

mobile 605 124 456

International Data Group Poland S.A.

ul. Jordanowska 12

04-204 Warszawa

;-)))

pozdr0 600

potęga umysłu

Zaplacilbym tyle tylko ze wzgledu na jedna rzecz:

chcialbym osobiscie zapytac Pana Prezesa Onetu czy wie co to PR (nie chodzi mi o pagerank) ? I kiedy moja poczta za ktora place dosyc sporo zacznie wreszcie funkcjonowac jak nalezy i nie przynoscic mi strat finansowych i nerwowych ? :D

ps. i polecic mu uzycie Wikipedi w celu sprawdzenia co to jest PR i zatrudnienia na tym stanowisku ludzi z odpowiednim wyksztalceniem a nie kuzyna, siostre szwagra i innych swiezo po prywatnym ogolniaku - moze by im to cos pomoglo :)

[edit]

no dobra ponioslo mnie - sory :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jak będziesz to możesz od razu spytać czy te reklamy RadioKraków muszą zakłócać mi słuchanie muzyki i czy ten gość musi napierniczać 24h/dobę "MASZ DOŚĆ PLASTIKU?". Może stacji taka agresywna reklama i promocja bardzo odpowiada, jednak mnie wydaje się, że prędzej ludzie się zniechęcą niż zaczną słuchać, pewinie to jest reklama regionalna, więc niektórzy mogą nie wiedzieć o czym piszę...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności