Skocz do zawartości

problem z przeniesionym na nowy hostingblogiem

Marcin C

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy

Mam taki problem, mianowicie przeniosłem swojego bloga z dreamhost.com nahosting house. importowałem dawnabaze danych, zainstalowałem Wordpress na nowym hostingu i działał. dopuki nie skopiowałemwszsytkich plików mojego bloga. zmieniłemtez dane w wp-configzeby pasowały do nowej bazy danych ale jest problem:

taki bładwyskakuje:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marcincz/domains/marcinczerminski.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/marcincz/domains/marcinczerminski.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 934

nie wiem co z tymzrobić

W pliku wp-config.php masz jakiś pusty znakj np linię ostępu przed <?php lub znak boom. Zmień edytor pliki w którym robiłeś zmiany.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Po co to wklejasz! Masz znak boom po edycji w kiepskim edytorze plików

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Po co to wklejasz! Masz znak boom po edycji w kiepskim edytorze plików

ale nie wiem ktory to znak boom i jak go usunąć

zainstalowałemsobie juz notepada++ tylko nie wiem nadal wktorym miejscu jestten znak bom, prosze powiedz co mam usunąć

od nowa zrobiłem plikconfig przy pomocy wordpressa nie za pomocaedytora i nadal niedziała, terazwyswietla sie pusta strona bez żadnego komunikatu o błedzie co to może znaczyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności