Skocz do zawartości

Pozycjonowanie

Mariska

Rekomendowane odpowiedzi

wlazłem na study-case e-kwiaty.pl - poczytałem, odwiedziłem tę stronę - stwierdziłem że ma spama i ją pożegnałem.

może i seo zrobicie ale optymalizacji bym Wam nie zlecił :D

edit: Wiecie chociaż co to jest Duplicate Content w obrębie witryny klienta ?

edit:2

czy pod Chromówka macie to samo co ja ?

Wejdzcie w kwiaty na dowolny kraj

a potem spróbujcie wrocić na stronę główną - zawsze pokazuje mi strone z krajem, nawet jak ręcznie wybiorę skasowanie tegoz kraju - ten skrypt to jakiś dramat ?

edit3:

Notice: Undefined index: promotion_amount in /home/users/default/public_html/_e-kwiaty.pl/_modules/catalogue.php on line 94

hiehiehie

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred, czepiasz się. Przecież on tylko napisał, że są firmą która jest w stanie wykonać pozycjonowanie stron. Nie napisał, że robią to dobrze :D. A tak na poważnie, to źle o Was świadczy. Taki ordynarny spam na tym forum nie jest mile widziany. Skłonny jestem przypuszczać, że w ogóle nie znacie tematu. Każda osoba wiedząca cokolwiek o SEO zdaje sobie z tego sprawę, że spamować ordynarnie na tym forum nie wolno.

seowyszbanner.gif

@Zgred, czepiasz się.

oj tam oj tam :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

(...) spamować ordynarnie na tym forum nie wolno.

Wszędzie. Tylko nie tutaj :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności