Skocz do zawartości

Jakie narzędzie do sprawdzania oryginalności tekstu?

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam drodzy forumowicze!

Poszukuję narzędzia do sprawdzania, czy dany tekst jest już w google, i czy nie został skopiowany. Chodziłoby mi o to, żebym miał informację jaki procent tekstu jest autorski, a jaki skopiowany z internetu.

Pozdrawiam

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Też mi się linki przydały, pierwszą myślą jaka mi wpadła do głowy że można by było zrobić programik korzystający ze strony

https://www.antyplagiat.twojeartykuly.info/

który by wyłapywał wpisy w katalogach które są wielokrotnie powielane a później umożliwiał ich kasacje.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 2 miesiące temu...

Nie wiem jak reszta ale działanie copyscape.com pozostawia wiele do życzenia, korzystałem kiedyś ale często była taka sytuacja że pokazywał brak duplikatu a takowy w G był ...

Ponadto sam chętnie kupił bym narzędzie, które potrafi za jednym zamachem przeanalizować wszystkie podstrony, najlepiej cyklicznie z automatu raz na kilkanaście dni.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności