Skocz do zawartości

Nowy katalog

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad zmianami na bezpośrednie, ale na razie jest jak jest - nigdzie nie pisałem, że są bezpośrednie, więc nie rozumiem o co to bicie piany - macie za mało na liczniku postów czy co?

To jest forum sluzace pozycjonowaniu, nawet gdyby nie szkodzilo (choc szkodzi), to fajnie by bylo gdyby jednak jakis efekt pozytywny (w pozycjonowaniu) taki katalog dawal...

Linki zwrotne mile widziane

Rozumiem, ze mozemy linkowac na Twoj katalog przekierowaniami 302?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wiec nie wiem o co chodzi :D

Nie napisałem niczego złośliwego - wręcz przeciwnie !

To, że niektórzy dodają wynika tylko z ich ignorancji - takiej samej jak u Ciebie.

...o co to bicie piany - macie za mało na liczniku postów czy co?

Jak na razie to Ty nie przyjmujesz słusznej krytyki i bijesz piane!

I nie zamierzam Tobie streszaczać forum na temat szkodliwosci 302 !

Pozdrawiam serdecznie.

koniq - wyobraź sobie, że bez funkcji SZUKAj wiem to i owo o linkowaniu - wystarczyło napisać, że Ci chodzi o SEOfriendly linki i już - a nie piszesz jakieś mądrości jako zagadki...

to gratuluje ze wiesz , nie pisze jako zagadki bo pisanie ciagle tego co bylo tu juz x razy robi sie nudne , to jest forum o seo i katalogi dawane tu maja byc seo. tyle mam do powiedzenia bo narazie nie powiedziałes nic sensownego a bijesz piane

tomek.l - podaj jeden logiczny argument, czemu link w katalogach opartych na sofcie IndexU jest szkodliwy - bo według mnie piszesz pierdoły...

po pierwsze poszukaj sobie na forum o przekierowaniu 302 (dla ułatwienia też o duplicate content), poczytaj i dopiero potem się wypowiadaj

a po drugie licz się ze słowami

a po trzecie to jak ktoś chce Ci pomóc to podziękuj a nie krytykuj tego co napisał

Szkoda, ze katalog wykorzystuje 302 bo wyglada calkiem przyjemnie i profesjonalnie - znalazlby pewnie wielu stalych bywalcow wsrod uzytkownikow tego forum. A przeciaz mozliwe jest pozbycie sie tego przekierowania, nie tracac na funkcjonalnosci katalogu, ale to juz jest sprawa autora.

Mnie jednak zastanawia cos innego - to 1000 odslon dziennie... Gdy odwiedzilem ten katalog mial 234 uzytkownikow on-line. Biorac pod uwage ilosc linkow przychodzacych to calkiem sporo. Sam, jak widzicie w stopce, mam katalog stron i cieszylbym sie majac 1000 odslon dziennie...

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

OPCG.net link bezpośredni do Twojej strony powinien wyglądać:

<a href="https://opcg.net/">stare gry</a>

a wygląda tak:

<a href="go.php?id=438">stare gry</a>

W tym katalogu są linki POŚREDNIE!

Sprawdzaj następnym razem linki w katalogu do którego się dodajesz. Powinienes zwracac uwage na jakosc linkow a nie na ilosc - szczegolnie ze masz swoj katalog ;)

https://polskiefilmy.tv/polskiefilmy/php5/get-headers.php5

HTTP/1.1 302 Found
Date: Wed, 25 Jan 2006 08:55:38 GMT
Server: Apache/1.3.33 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.10 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a
X-Powered-By: PHP/4.3.10
Set-Cookie: PHPSESSID=474175800a4f4eeb2efc527ff2167977; path=/
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Connection: close

Widzisz teraz co i jak :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności