Skocz do zawartości

skąd google bierze podpowiedzi

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich

no właśnie nurtuje mnie takie pytanie.

wpisałem w gogle słowo: Którzy

zanim zdążyłem cokolwiek dopisać wyskoczyła taka podpowiedź:

Którzy królowie polski odwołali się do sądu papieskiego żeby rozstrzygnął spór o pomorze

no i właśnie zastanwiam się skąd się bierze ta podpowiedź bo chyba nie jest to najczęściej wpisywane zdanie rozpoczynające się na słowo - którzy

pozdrawiam

Którzy królowie polski odwołali się do sądu papieskiego żeby rozstrzygnął spór o pomorze

no i właśnie zastanwiam się skąd się bierze ta podpowiedź bo chyba nie jest to najczęściej wpisywane zdanie rozpoczynające się na słowo - którzy

A czemu nie? Wystarczy, żeby pojawiło się kiedyś na jakimś teście gimnazjalnym, maturalnym, itp. i teraz tysiące gimnazistów przygotowując się wpisuje całe pytania..

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

A czemu nie? Wystarczy, żeby pojawiło się kiedyś na jakimś teście gimnazjalnym, maturalnym, itp. i teraz tysiące gimnazistów przygotowując się wpisuje całe pytania..

tak. to do mnie przemawia. nawet nie sprawdziłem co pojawi się w wynikach. zarez lecę zobaczyć czy trafiłeś

pozdrawiam

Mnie te podpowiedzi często dobijają, a bardzie to, że jak wpiszę jakieś mniej popularne słowo, to googielek mi wyświetla wynik dla podobnego, bardziej popularnego słowa, to co, że na dole można kliknąć by dał wynik dla tego słowa co chciałem, ale ktoś może nie wiedzieć i strony nie znajdzie, lub znajdzie trochę później ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności