Skocz do zawartości

Cms na stronę internetową

guitarman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jednak proponował bym joomla. Łatwa konfiguracja i zawsze jak przyjdzie taka potrzeba łatwo można rozbudować stronę. Jest masa dodatków i o pomoc w konfiguracji nie trudno. A przede wszystkim wykonanie strony na joomli dla zespołu wątpie aby wynosiło 2tysie. Jak dla mnie to po prostu żerowanie na czyjejś niewiedzy. I jak można wystawić aukcje na 2tysie na stronie bez zapoznania się z projektem i zapoznaniem się ile to w przybliżeniu może zabrać czasu.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 4 tygodnie później...

Joomla. Jeżeli jest dobra dla ebay, Ikei, Orange i innych, to jest dobra dla każdego komercyjnego rozwiązania. A WP niech pozostanie blogiem :) Ewentualnie Drupal, ale ciężko ze wsparciem w Polsce, bo zdecydowanie mniej osób korzysta.

Hosting współdzielony od 3zł + VAT/ miesiąc | VPS na rok w cenie hostingu wirtualnego | Tanie domeny polskie i zagraniczne | Kreator stron www + domena + hosting + poczta www od 14zł + VAT/ miesiąc | Supermarket Usług Internetowych

Ja jako TYPO3 Master polecam TYPO3 z nakładką MT System, zyskasz jeden z najlepszych systemów CMS i MT System spowoduje, że instalacja i wdrożenie będzie proste i przyjemne.

W stopce znajdziesz link do społeczności rozwijającej system - obecnie jest dostępna paczka blank_start.

Społeczność TYPO3 używająca standardu pracy MT System. Wspieramy wszystkich użytkowników w dążeniu do osiągnięcia miana TYPO3 Mastera.

Nie powiem kompletnie nic innowacyjnego, ale najlepiej skorzystać z rozwiązań pewnych i sprawdzonych. Ja po przetestowaniu całej masy CMSów stawiam jednak na Wordpress. Dlaczego? Otóż jest cholernie popularny i bardzo wygodny w obsłudze. Oczywiście ma swoje wady, trzeba uważać z instalowanymi wtyczkami, gdyż potrafią zabić serwer. Popularność tej platformy może być także wada, masa exploitów i robotów sledzacych wordpressy w sieci. Niemniej to i tak najciekawsza propozycja do prostych serwisów, polecam.

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności