Skocz do zawartości

Pomoc przy pozycjonowaniu na frazę "torty warszawa"

konradg

Rekomendowane odpowiedzi

puść blasta na te seokatalogi ;)

https://www.google.pl/#sclient=psy-ab&h...280&bih=848

um, cos nie widać tych twoich seokatalogów

dla porównania.. pierwsza lepsza domena jaka mi wpadla w oko z seokatalogu

https://www.google.pl/search?q=%22seokatalo...lient=firefox-a

edit:

ewentualnie jak nie blasta to te wpisy w seokatalogach podlinkuj czymś albo chociaż pinguj.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby zoptymalizować stronę to będę potrzebować pomocy Widzę już, że najlepiej będzie kompleksowo zlecić komuś zarówno zoptymalizowanie strony jak i dodanie do katalogów bo sam to sobie nie poradzę. Problem jest taki ,że nie wiem komu zaufać i jakie są faktyczne koszty.

Widziałem gdzieś ,że są oferty dodawania do mocnych katalogów za w sumie niewielkie pieniądze..

Jeżeli ktoś byłby chętny wypozycjonować stronę na frazę Torty Warszawa i Torty dla dzieci to prosił bym o przesłanie oferty.

Najpierw optymalizacja. Zleć audyt SEO i niech go wdroży osoba, która wykonywała dla Ciebie stronę. Koszt w zależności od tego kto go robi ;)

Tu z wyborem zawsze jest problem, bo każdy Ci może powiedzieć, że to zrobi, a nie każdy to robi dobrze.

A później zleć katalogowanie i preclowanie. Aha, w tym adycie niech Ci ktoś zrobi keyword research. I wtedy będzie ok :)

SEO, SEO i SEO

Coś Ci pokażę, jeśli chodzi o SEO:

tort.jpg

zobacz, jak pozycjonujesz się Ty, a jak konkurencja

w oknie głównym masz troszkę statystyk z TOP10 z porównaniem Twojej strony,

a pod spodem - chwila prawdy... po lewej statystyki z Twojej strony, a po prawej - strony z pierwszej pozycji

naprawdę niewiele potrzeba, żeby być na pierwszym miejscu na tę frazę i wyprzedzić konkurencję ;)

przede wszystkim należy trochę zoptymalizować stronę.

a budowa linków? - każdy, kto ma choć troszkę pojęcia o SEO może to wykonać w chwilę (aż mnie dziwi, że nikt Ci tego wcześniej nie pokazał).

Jak będziesz chciał więcej szczegółowych informacji, to napisz do mnie PW

dymna.jpg

https://artystycznetorty.pl/linki/

daj temu noindex i troche rozjaśni link w stopce - pozatym masz 404 w linku smaki :)

Wejdź na bloga kojotka (https://pozycjonowanief.pl) i pokomentuj z 3-4 wpisy po czym dodaj link do nicku w profilu :)

Zrób mapę strony i trochę podlinkuj.

Mam nadzieje, że w blogach nie odrazu dawałeś te linki jeżeli tak to są one słabiutkie

Alty obrazków rozwiń a osobiście dałbym drugi raz Warszawa w opisie (adres + telefon) i link na stronie do Google Maps bądź innej zaufanej sronki ;)

SWL - dopalaj nim linki z katalogów albo lepiej precle z linkami do katalogów :P

https://www.szkolytanca.pl/wydarzenie/10012...lsa_libre_11.12

Brak anchora w artykułach sam adres strony - nawet tutaj w pierwszym poście mogłeś dać anchor zamiast adresu nikt by się nie obraził :P

Byciew takich jak te systemach - https://www.wymianalinkami.pl/ - to lekkie samobójstwo ale nie będę się czepiał

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ale kur.. brednie!

1. nofollow nic Ci nie rozjaśni, nie warte zachodu

2. link od kojotka ma nofollow i gó... daje

3. alty obrazków gó... dają a mogą zaszkodzić

4. mapa strony gó... daje, chyba że w htmlu, ale nie w tym przypadku

5. opis ma marginalne znaczenie, jak już to title

6. z tym linkiem do googlemaps to żarcik?

7. swlem to się możesz podetrzeć, a nie dopalać linki

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Ale kur.. brednie!

1. nofollow nic Ci nie rozjaśni, nie warte zachodu

2. link od kojotka ma nofollow i gó... daje

3. alty obrazków gó... dają a mogą zaszkodzić

4. mapa strony gó... daje, chyba że w htmlu, ale nie w tym przypadku

5. opis ma marginalne znaczenie, jak już to title

6. z tym linkiem do googlemaps to żarcik?

7. swlem to się możesz podetrzeć, a nie dopalać linki

Czepiaj się czepiaj,

jakimś cudem na hasła lokalne moich klietów to działa..hmmm ooo nawet referencje dostaje 9/10 i 10/10 za moją pracę

co do nofollow klik

A google maps (chodziło mi o dojazd)

Jak myślisz o jakiej mapie mówiłem - z pewnością nie o xml... pozatym do komentarzy mapka w sam raz ale Ty wiesz najlepiej... i chwała ci za to

Wiem wiem ale to nie jest Agencja żeby mogła sobie linki dopalić programem za 999$ (ironia) więc w tym przypadku SWL jest kosztowo najlepszym rozwiązaniem o ego przełożeniu na wyniki dyskutował nie będę

a w pkc 1 pisałem nie o nF a noindex a to znacza różnica :D

Jakub Jaworowicz

Widze ,że ile osób na forum tyle odmiennych zdań co do pozycjonowania i każdy ma swoja racje .

dodałem strone do katalogu, czy to jest poprawne dodanie? nahusholoverse.com.pl/miasta,i,panstwa/artystyczne,torty,warszawa,s,1585. I nie wiem czemu w tym katalogu jest screen ze starej wersji strony...dziwne

Widze ,że ile osób na forum tyle odmiennych zdań co do pozycjonowania i każdy ma swoja racje

dlatego napisałem Ci posta, w którym o to mi chodzoło, że nie wyłapiesz nic sensownego z odpowiedzi, mimo że niektórzy piszą dobrze.

Zleć audyt z keyword research, jak go będziesz miał to popraw stronę.

Jak już to będzisz miał, to wróć i pytaj gdzie i jak linkować.

a twój wpis w katalogu jest ok, tylko musisz też mieć na uwadze, że jedna podstrona powinna mieć też w miarę różne anchory którymi do niej linkujesz. Ale to powinien Ci powiedzieć keyword research

SEO, SEO i SEO

Ja bym się czepiał, że za dużo linków ale nie mam dziś nastroju :)

a pozatym:

torty65.png

Zmieniaj title wpisów żeby nie było identyczne :D

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności