Skocz do zawartości

Pomoc przy pozycjonowaniu na frazę "torty warszawa"

konradg

Rekomendowane odpowiedzi

ja widzę na 11, czyli pierwszy link w tekście powinien prowadzić zawsze do głównej a następne do podstron?

Tylko tak z umiarem z 2 linki w tekście max

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Były... viper134: Sorry, nie dość że połowy nie doczytałem to jeszcze chamsko się czepiam. Nie wolno mi tyle pić!

NMS

Przyzwyczaiłem się, ja poprostu stosuje swoje własne metody które wiele osób neguje, ale ja tam swoje wiem i zadowoleni klienci też wiedzą

co do picia to w takich momentach cieszę się z alergii na alkochol

Jakub Jaworowicz

czyli pierwszy link w tekście powinien prowadzić zawsze do głównej a następne do podstron

nie do końca. zauważ, że tytuł arta też jest linkiem i też prowadzi do strony głównej.

zatem masz na stronie dwa różne anchory prowadzące do jednej strony

jak już chcesz w treści umieścić link do głównej, to różnicuj linkowanie: w tytule www.twojastrona.cos, a w artykule twojastrona.cos. Następnie ustaw w htaccess 301 na www lub bez (do wyboru) i wówczas masz na tej jednej stronie dwa anchory prowadzące do strony głównej, a roboty widzą to jako dwa oddzielne linki i pójdą za oboma, sprawdzając, czy indeksować, czy.

Ale osobiście staram się mieć na jednej stronie jeden anchor do danej strony

dymna.jpg

różnicuj linkowanie: w tytule www.twojastrona.cos, a w artykule twojastrona.cos. Następnie ustaw w htaccess 301 na www lub bez (do wyboru)

Ale chyba lepiej nie robić numerów i poprostu dopisać ?torty-warszawa do końcówki adresu w drugim linku

Jakub Jaworowicz

[ot] kofler, a fotograf by sie nie przydal? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Che, che- a miałem Cię własnie zapytać z czego takie ładne fotki statystyk wstawiasz? Tylko sobie pomyślałem- co się będę pytał, zaraz mnie zjedzą, że tego nie wiem ;)

Biorę sobie MS właśnie z tego linka, jestem coś winien Zgredowi a flaszek ponoć już nie przyjmuje ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności