Skocz do zawartości

Mityng śląski przy kavie i nie tylko

kava

Rekomendowane odpowiedzi

intruder ma ten paliwożerny silnik "zgwałcony" gazem, więc paliwo proekologiko :P:) lpg rządzi :P niestety wraz z ropą też go zabraknie :) dlatego ciągle trzymam w piwnicy rower :P

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ktoś z Warszawy jedzie (samochodem) ?

Też bym kiedyś chętnie wpadł. Może teraz, może kiedy indziej...

Egzaminy mam teraz, 2, 3, 6 luty + jakieś późniejsze terminy, ale to nie problem. I tak pewnie połowy nie zaliczę ;)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A ktoś z Warszawy jedzie
Dobry pomysł
(samochodem) ?
jeśli masz jakiś to chętnie :spam: ja mam tylko rower którego nikt nawet nie chce ukraść. Na pociechę jest PiKejPi - expresem o 13:10 dociera się na 15:50.
Egzaminy teraz, 2, 3, 6 luty + jakieś późniejsze terminy
Makabra.

Samochodu właśnie nie mam...

Ale skoro ekspresem dojedzie się w niecałe 3h, to dobra wiadomość. Dla porównania, wykład w teorii obwodów trwa 3h.

Też mam antykradzieżowy rower. A z pomorzem to niezły pomysł. Jak już zrobi się ciepło, spotkanie przy piwku na plaży :spam:

Z wyjazdem pomyśli się po 27 stycznia (ale raczej bym się wybrał). Teraz nie mam głowy do tego. Muszę zakuwać do zerówki z metrologii na ten poniedziałek, bo to jedyny termin w którym jeszcze jakoś da się to zaliczyć.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

AdSenseLab: zabierz się z EDDYm :)

kochana, mam sesje :-)

A z pomorzem to niezły pomysł. Jak już zrobi się ciepło, spotkanie przy piwku na plaży :yes:

Jak wszystkie moje ;-)

Czasem dają w pociągu wafelka i chusteczkę odświeżającą :)

Czasem mozna sobie kupic tez ciepła kave :-)

;)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności