Skocz do zawartości

Mityng śląski przy kavie i nie tylko

kava

Rekomendowane odpowiedzi

W Fortepianie bylem w grudniu. Lokal ok, ale szalety tragiczne. Przynajmniej meskie, nie wiem jak damskie ;)

Latwiej nawet trafic do tych, ktore sa przy "glownej trasie", czyli Stawowa i Warszawska, czy 3. Maja. Problem w tym, ze lokale sa przeszklone i nie kazdemu usmiecha sie siedziec na widoku. Jest taka fajna pizzeria niedaleko dworca. Nazwy nie pamietam. Pierogi tez maja dobre. I, o ile dobrze pamietam, maja Debowe Mocne ;) Tylze, ze stoliki sa tam jedynie dwuosobowe i to jest problem.

Edyta podpowiada, ze 5zl to nie az tak wielki problem ;)

PS. Ja tam tez nie wiem, gdzie lokal jest, ale dam sobie rade ;) A jak ktos potrzebuje eskorty, to sluze swoja osoba.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no, przecież w pizerii nie bedziemy siedziec ;)

Myslalam o Jazzie ale tam to trzeba sie bedzie przekrzykiwac wiec troche sredniawo.

Sa fajne miejsca ale nie nadaja sie na spotkanie;

W barze wegetarianskim nie daja piwa, w Bellmer Cafe hmmm... mogloby byc, tylko tez stoliki malo krzesel maja wokol siebie... w Mexico szef sie obraza jesli stosunek zamowionych piw do jedzenia jest za duzy... Herbaciarnie zamkneli... za to otworzyli druga, ale kawa jest po 9zl ;) A do City Pubu to bym chyba musiala sobie strzelic szpilki i purpurowa szminke zeby sie wstrzelic w krajobraz ;)

W knajpach typu fortepian malo sie orientuje ;)

Elf: Zaszyta to jest niegdysiejsza chimera. Po prostu NIE DA sie tam nie trafic.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Jak tak dalej pójdzie, to spotkacie się ... 11 w Łodzi ;) Sorry za ten OT ;)

O przepraszam!

Data jest, miejsce jest, mapa jest, lista jest, atrakcje są,

Dyskusja tyczy się ewentualnej alternatywy,

Wypraszam sobie! Śląskie SEO jest bardziej zorganizowane, niż pomorskie ;)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

To nie jest taka typowa pizzeria, jak Dominium i tym podobne. Ja tam przychodzilem z dziewczynami na piwo, albo na pierogi ;)

Jest tez dosc przyjemny lokal Bob od strony ul. Mickiewicza. To tak, jakby jednak alternatywy byly potrzebne.

'Zaszytą' w ogole nie kojarze - choc to w sumie normalne bo w katowicach zadko po lokalach chodze. W fortepianowy meski kibel faktycznie zapadl mi w pamięci ;) dodatkowo zawsze jak wychodze zapominam o tych schodkach ;)

Ewentualnie mogl by byc Rock Pub on jest torszke dalej od dworca jednak 10min i juz sie jest a i dojsc nie jest az tak trudno i chyba dosc znany. Klimat taki nawet fajny harley(chyba to jest) stoi w srodku, stare zdjecia i pamiątki rokowe. Calkiem milo tez dawno nie bylem ale maja kilka loz, ceny hmm... tak przecietnie. Z tej okolicy to nie wiem co by moglo byc jeszcze.

No albo zostanie nam jeszcze calodobowy dworze PKP ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Na 99.9% przybęde ze swoją dziewczyną oraz z Webtronic.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Plan jest taki - ładujemy się z Rafałem w pociąg expresowy i ruszamy (zanabywszy uprzednio dwa batoniki i dwa soczki, których w ekspresach nie dają - koszt około 5zł).

Pozostaje pytanie co potem, a dokładniej po zchadzce. Czy możecie polecić jakiś tani hotel w Katowicach do którego dotrzemy szybciej niż do Warszawy i nie zbankrutujemy miaszkając tam do niedzieli?

Ze swej strony polecam akademiki. Sa, niestety, daleko od centrum, ale za 30zl/os (dla studentow zdaje sie taniej) pomieszkacie w przyzwoitych warunkach (niedawno remontowane). Dojazd tam nie sprawia wiekszych problemow, gdyz jest dobre bezposrednie polaczenie autobusowe z centrum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności