Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

o jeżu kolczasty co za problem ;) ja kocham wedrowki po lokalach :).

Pamietam jak zaczelem sie dobrze bawic w barce o 3 ;) zamawiam browa schodze na parkiet a kelnerka mowi ze wlasnie koniec musicu :).

Beda wedrowki seowcow po szczecinie :):P:hello::rotfl::rolleyes:

A do napotkanych dziewczyn bedziemy mowic:

Ja jestem SPRITE a Ty PRAGNIENIE

O właśnie, zostajemy jak najdłużej, w końcu po sobocie niedziela, a w niedzielę - jak wiadomo - nie pozycjonujemy.

Swoją drogą, ciekawe ile napotkanych dziewczyn na dźwięk słów: wiesz, zajmuję się pozycjonowaniem będzie miało skojarzenia z Internetem? :rolleyes:

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

ja kocham wedrowki po lokalach

Cala ekipa spoko, ale jezeli we 2 ledwo trzymajacych sie na nogach to ja sie nie pisze :P

W bajla jest fajnie w sobote, balety az do rana, duzo lasek, kulturka, czasami sie fajnych ludzi tam poznaje :rolleyes: to tyle plusow, minusy: 15zl wstep i piwo za 7zl :/

hahah i jeszcze haslo reklamowe

"Ze mna twoja strona bedzie szczytowała :rolleyes:"

Albo moja praca polega na "szczytowaniu" tego nie zdazylibysmy dodac "stron" bo juz nie dalyby dojsc do slowa

Zoptymalizujemy kazdy ruch, dopasujemy odpowiednia gestosc, umieszczenie, a gdy bedziesz juz wysoko to zwiekszymy popularity zapraszajac twoja kolezanke :P siostre w celu zwiekszenia mocy.

MINUSY -

TO JA juz przyjde po 3 :))) piwach wydam na 2 i bede wesoly wstep jakos przetrawie :hello: nawet dla jakiejs napotkanej kolezanki jako zaplecze :rotfl:

i piwo za 7zl :/

w porównaniu z Elite to jest to + :-)

Ok :P jakby co, wielka flaga: seo-friends :rolleyes:

i tam :-) przyjedź 5 min wcześniej i jak zobaczysz krążącego w kółko chlopczyka w czapce z daszkiem to znaczy, że Kazur wypatruje ekipy :> ;-)

Przewiduje się:

Meeting integracyjny: wróżenie ze szklanej kuli i przepowiadanie wyników wyszukiwania z lewej dłoni.

Panel dyskusyjny: czy polskie dziewczyny są bardziej gorące niż tegoroczny lipiec?

Później pewnie (tradycyjnie już) wyśpiewamy frazę konkursu pozycjonowania 2008 i na dobranockę każdy wróci do domu. :rolleyes:

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

hahaha nowy nick dla kazura

KAZUR KRĄŻOWNIK

radziem a skad wiesz ze kazur tak krazy ?

Bo ja tez go tak zapamietalem.

Na 1 spotkaniu tez krazyl wiec domyslilem sie ze to jakis czlowiek z branzy i ma google dance.

Drugi raz na spotkaniu na starym rynku jak bylem z Adsensem to tez jak oczekiwalismy na reszte to poznalismy kazura po jego Google Dance i czapce i przy okazji zaawansowalem na ojca kazura :rolleyes: a kuzwa czapki nie mialem :P

Kurde moze jako ojciec kazura tez powinienem nosic czape ale mam tylko ta z netsprinta a na piwo nie chca nam dac na spotkaniu to darmowo reklamowac nie bedziemy.

szook, to Bełdzio stwierdził, chociaż potwierdzam, gdy wchodziłem swego czasu na nowe Stare Miasto to ktoś (pewnie Kazur) już tam się rozglądał, krążąc wokół lokalu.

chłopaki! mam pomysł :rolleyes:

18:00 powitanie przez Szooka

18:15 posilek

18:45 pojenie

19:00 parafowanie umowy koalicyjnej miedzy Szookiem a Kazurem (transmisja w wybranych stacjach na calym swiecie i TV Trwam)

19:15 tance-hulance

20:00 piwo i spiewy o SEO - w zestawie np. piosenka autorstwa sq- o ludziach z branzy :P

22:00 po Szooka przyjezdza zona ;D

24:00 bylo w ogole jakies spotkanie?:hello:

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

ktora :( zona ? bo ostatnio jak sie bawilem mocno to nawet myslac ze za mocno spotkalem bylą ;) ktora pomagala mi znalezc taksowke.

Szook wlasnie szuka jakiegos producenta maskotek zeby dowiedziec sie w jaki sposob zaprojektowac maskotke wielkosci 10 cm :) ktora bedzie takim ludkiem z klakami jako szook maskoter ;) zeby mogl napisac made in poland produced by szook i ciekawe czy zrobia 100 lub 200 takich :) z mozliwoscia dorobienioa.

A moze ktos mial doczynienia z gadzetem maskotka zamiast dlugopisow zapalniczek bo to juz nudne.

A chetni zrobilbym jeden wzor i np na swieta w grudniu klimat maskotki ziomowy :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności