Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Muszę przyznać, że te spotkania robią się coraz zabawniejsze. Dawno się tak nie uśmiałem, a myszka przyniosła więcej radości niż 1-sza pozycja w Netsprincie. :P

Śmierć przez śmiech musi być okrutna, a nas ta myszka która tutaj mieszka prawie zabiła. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

:) sms dotarł - molestowac molestowac a pozniej mi z paragrafu pojedziesz ;). Ale lubie molestacje :P

Hah radziem ta myszka tutaj mieszka.

Ale dobre tez bylo.

Mariusz za ile mniej wiecej jedziemy - mniej wiecej to te dwa palce wloz sobie je w d.... i bedziesz wiedzial za ile :P. Mam nadzieje Adsense ze nikt tego nie slyszal :) tzn Twoj rozmowca.

Ale myszka wymiatała na tym spotkaniu. I gdybym nie poszedl kilka metrow dalej to poznalbym co to smierc przez smiech.

tia trzeba przyznać, że to było wyjątkowe spotkanie :-) niedosyć, że było multum ludzi (czyt. > 3) to jeszcze Kazur: #nie był pierwszy na miejscu, # nie krążył # nie miał czapeczki :P no i nie padało :-) to się porobiło :-)

a co do samego spotkania to padło kilka fajnych pomysłów na testy ]:->, Szook się spił i niedosyć, że zdradzał tajne techniki ;> to jeszcze wyłamał się i zamiast białych myszek widział szarego szczura :)

BTW powstała pierwsza SEO historia :)

Szook jak pojechaliśmy to przyszły jakieś fajne linki jeszcze? :P

//

huh prawie zapomniałem :>:>:> Pozdrowienia dla Black SEO :>:>:>:>:>:>

Ale Black SEO

szybko się zmyło.

No i nie zapominajmy o kobiecie,

co się wypozycjonowała w toalecie. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

sluchaj linki jak linki ale po 30 min doszlo do wielkiego updatu w WC i Pani zostala zbanowana.

Tzn nie wiem czy jeszcze byliscie jak sie pani wpozycjonowala do WC i nie cholere spam raporty do niej nie docieraly. Dopiero ostra reakcja administratora spowodala bana dla tej Pani i my nie musielismy juz dokonywac pozycjonowania obok pubu.

Generalnie jakie spił - ja taki popierdzielony to jestem bez picia, jak wypije ide spac albo tanczyc.

No chcielismy skoczyc na barke ale okazalo sie ze 2 godzina i brak sensu bo adsense chcial kebaba :).

Generalnie byl wypas dawno sie tak nie usmialem z powodu glupiej myszki (czytac szczurka okolo 30 cm dlugosci :P). Nie dziwie sie ze adsens nie chcial tam nic zjesc.

No na koniec doszla jeszcze muzyka z lokalu obok - zapodali nam disco polo i prawie tanczylismy - (prawie = 5 piw w organizmie powodowalo ze kazdy nastepny krok wygladal jak taniec).

I szook nie byl pijany tylko w sposob zabawny chcial przekazac troche wiedzy :). Bo mowia ze najlepsza nauka jest poprzez zabawe.

Szkoda ze kolezanka do nas nie dotarla miala czas do 2:30 :P a pozniej bysmy sie zastanowili.

Narazie to musimy jakis paragral dla kolezanki znalezc i pokute.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności