Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szoku :-) z tym że się spiłeś to taki seo joke ;-) jak Pani się wypozycjonowała to byliśmy jeszcze :]

aha i nie wspomnę kto chciał na stole robić Google Dance :)

1. no to moze byc herbata :)))) byle wzmacniajaca. Moze byc nawet bez cukru wazne ze w milym towarzystwie a cukrzeniem zajme sie ja :)

2.No tak zapomnialem ze byliscie bo ty i krazownik dziwnie jakos na 30 min za drzewa poszliscie nie wnikam po co :) ale wrociliscie jacys zadowoleni ponownie na spotkanie seo.

• 2 tygodnie później...

Jeszcze wakacje !.

Proponuje spotkanie piatek lub sobota - na start PUB 2 godzinki.

Pub tam gdzie myszki biegaja pozniej wypozycjonowanie się ku jakiemus odlotowemu klubowi dance :);):):(:cmok::D;):P

Wiec 1 wrzesnia czy 2 ? i jakie tany tany pozniej.

Szybko sie wpisywac jak cos :))) bo malo czasu a myszki czekaja

28.gif29.gif30.gif

Z mojej strony piątek odpada, ale jeśli chodzi o sobotę to i tak pewnie zjawię się tylko na te 2h, więc nie patrzcie na mnie. Strasznie z nienacka te myszki tym razem. ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności