Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kazur ja tez nie :) ale grałem jakoś 12 lat temu w te kulki przy piwie i paluszkach.

Jak pamietam to czarna kulka idzie ostatnia i nie wolno wbijac bialej kulki ;) a i nalezy stukac tym cienkim koncem kijka.

Mam nadzieje ze nad stolami niema wiszacych lamp bo kiedys pamietam ze zbilem zarowke kijkiem

buuuu piątek akurat kumpel ma imieniny ;D :) hm... postaram sie wpaść na jakąś godzinkę chociaż ;) (jak trafie) :) tylko miejcie jakieś charakterystyczne coś, żebym Was poznał ;) (transparent Google np ;))

Bełdzio i godzina dobra by sie poznac na life.

Co do poznania się : jak zobaczysz małą grupe ludzi z podpuchnietymi oczami i przekrwionymi bialkami to wlasnie ci ludzie.

Oczywiscie nie wiem bo moze agrafka zakopcona od fajek wiec wiecej ludzi bedzie miala czerwone bialka.

Ale my dodatkowo bedziemy mieli opuchniete oczy :).

Takk czy tak mysle ze nie bedzie to trudne - bedziemy przed wejsciem do kazdego wchodzacego mowili jak te Panie w Łodzi co się w tajemnicy modlą - big dady,

Bełdzio, zapraszamy, zapraszamy.

Albo powiedz do barmana, ze przyslal Cie Duzy Tata :-)

Pozdr.

eee tam :D wejdę krzyknę update PR :> i zobacze gdzie będzie największe zamieszanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności