Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Bełdzio do piwa chyba heh :) czy jak juz za duzo piwa wypiejesz zeby za Ciebie kulki pchali.

Swoją drogą raz byłem w Agrafku kiedyś o ile to ta budka ;) ale w trakcie jakiś baletów ale tam była mordownia ale za to ile fajnych kobietek. Ze ja teraz juz nie mogę :) tzn fizycznie mogę :) ale teoretycznie nie :)

To ja widze ze bedzie całkiem miłe grono - to jak sądze następne będzie jeszcze liczniejsze.,

W takim razie do miłego browka, mam nadzieje ze maja heinekena w tej grafce.

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bełdzio do piwa chyba heh :) czy jak juz za duzo piwa wypiejesz zeby za Ciebie kulki pchali.

Swoją drogą raz byłem w Agrafku kiedyś o ile to ta budka ;) ale w trakcie jakiś baletów ale tam była mordownia ale za to ile fajnych kobietek. Ze ja teraz juz nie mogę :) tzn fizycznie mogę :) ale teoretycznie nie :)

To ja widze ze bedzie całkiem miłe grono - to jak sądze następne będzie jeszcze liczniejsze.,

W takim razie do miłego browka, mam nadzieje ze maja heinekena w tej grafce.

spoko ;) ja wpadne tylko na 30-60 minutek bo kumpla imieniny trzeba opić ;)a co do tych kobitek to zobaczymy, zobaczymy ;)

Adsense na poczatku sie poznamy ;)

Dobra ja jestem bo nieprzespanej nocy wiec bedzie mnie latwo mozna rozpoznac (podkrazone oczy itd :P ) - jak cos to bedziecie mnie reanimowac :)

A teraz moja fotka (cos i tak bedziecie mieli przyjemnosc mnie zobaczyc w realu :) ):

lekko zszookowany :D - tylko dla twardzieli ;-)

;)

pozycjonuj.png

o kurde a to są 2 takie same :D

to ja tez dam swoją tzn dam linka ;) do fotki ktora slalem swojej Pani na walentynki ;) zebym jej sie znudzil do reszty.

https://ome.pl/walentynka.jpg

Pozxatym adsense wszyscy mamy oczy takie komputerowe ja je nazywam :) i wszyscy jestesmy malo wyspani

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności