Skocz do zawartości

Jest tu ktoś ze Szczecina lub okolic?

Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

:peace: jupi tany tany będzie :D:yahoo:;)

nawet powódź mnie nie zatrzyma he he ;-)

tylko ten tego :D Baila w niedziele jest zamknieta :(

to moze czwartek :> studenty wjazd za free i takie tam :P:blush:

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No jak to proste..jak zobaczysz paru zgarbionych facetow z wada powyzej 10 dioprii (pozanc mozna po grubych szklach) z workiem wypchanym dolarowod wujka google oraz usilnie trzymajacych sie swoich pozycji przy stoliku to wlasnie my :-) Seo-guru ze Szczecina :D

Ps. ja postaram sie wpasc ale jak zwykle moje plany nie wybiegaja dalej niz na 2h do przodu wiec jeszcze wszystko moze sie zmienic :blush: Dobrze by bylo jakby ktos mi przypomnial 19-stego ze to jest wlasine 19-tego bo ja nie uznaje czegos takiego jak kalendarz :-)

Ps2. Aaaaaaa...straszne :-) Wlasnie sobie uswiadomilem ze bedziemy miec babeczke na 'zlocie' ;-) MASAKRA (pewnie kazdy zacznie sie przechwalac jaki to z niego dobry pozycjoner :peace: )

;)

pozycjonuj.png

Ja kiedyś podszedłem i powiedziałem coś w stylu, że robię ankietę dla OBOPu i mam pytanie: "czy państwo znają forum optymalizacja.com?"...

Znali. !!!

A na spotkanie przybędę.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności