Skocz do zawartości

rzućcie Okiem! :)

cederson

Rekomendowane odpowiedzi

wg mnie mógłbyś inaczej opisywać towary zamiast :

"Set of two New PHILIPS H7 NightGuide Headlight Bulbs"

dałbym

"PHILIPS H7 NightGuide Headlight Bulbs Set"

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Po co puste atrybuty ALT w znacznikach IMG? Albo jest usuń, albo coś tam wstaw...

W zeszłym roku przerabiałem klientowi osCommerce i instalowałem mu moduł tworzący przyjazne url i dodatkowo wypełniając je nazwami produktów itd. Gdzieś to jeszcze mam na dysku, jeżeli potrzebne daj znać na pw.

Mógłbyś wrzucić na forum? Wszyscy by z tego skorzystali ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Są, bo standardowo osCommerce tak działa.

Co prawda Google jakby coraz lepiej i łaskawiej na to patrzy chyba to jednak bym sugerował poszukać w necie, bo jest możliwośc zrobienia "przyjaznych" linków przez mod_rewrite.

Sesje w linkach są potrzebne w oscommerce, tak samo jak w wielu innych skryptach. Należy je wyłączać dla robotów, ale dla ludzi są konieczne.

Mod_rewrite nie ma nic wspólnego z sesjami.

Po co puste atrybuty ALT w znacznikach IMG? Albo jest usuń, albo coś tam wstaw...

Np. po to aby być zgodnym ze standardami, ale oscommerce'owi do tego daleko. To nie jest żaden problem.

Mógłbyś wrzucić na forum? Wszyscy by z tego skorzystali :)

Bardzo łatwo jest znaleźć tą kontrybucję na oscommerce.com a zresztą na forum to już było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności