Skocz do zawartości

Praca na stanowisku specjalisty SEO i SEM

kids4.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

nazywam się Damian Kisielewski. Nawiążę współprace z firmą zajmującą się SEO i SEM jako specjalista. Może wstępem opowiem kilka słów o sobie. Jeszcze nie mam dużego doświadczenia w tej branży ale szybko i prężnie zdobywam wiedzę dotycząca pozycjonowani i optymalizacji oraz kampanii marketingowych Google AdWords. Jestem nie tylko studentem Informatyki i Ekonometrii ale także właścicielem sklepu internetowego. Mam silną motywację do rozwoju i szybko się uczę. Nie mówię tu o tym że jestem ambitny czy też przedsiębiorczy ale o tym że jestem osobą bardzo kreatywną.

Co mogę zaoferować?

-współpracę w oparciu o umowę zlecenie gdyż posiadam własną działalność gospodarczą

-odpowiedzialność

-doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta

-długo falową współpracę

-lojalność

Moje wstępne oczekiwania:

-stałe wynagrodzenie

-praca w siedzibie firmy na terenie Gdańska/Sopotu albo możliwość pracy w domu

-dostęp do niezbędnych narzędzi pracy

- w początkowej fazie współpracy pomoc w zdobyciu doświadczenia i poznaniu sposobu pracy firmy.

zainteresowanych poważną współpracą proszę o kontakt pod adresem e-mail: dkisielewski@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności