Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza pod gotlink.pl

Dawidek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym tanim kosztem zdobyć dużo pkt. na SWL, czy tworzenie zaplecza ( część na domenach .tk część na płatnych ) pozwoli mi na zdobycie dużej ilości pkt ? - Problemem jest to że dostaje redukcje, za brak dużej ilość BL.

Jakiś pomysł jak to naprawić ? - Linkuje strony z publikera.

Pozdrawiam Dawid.

Użyj do linkowania xR i SB i innych masowanych automatów:)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

podłączam sie do pytania Kacperka ;)

mam jeszcze takie pytanie ile trzeba mieć pkt żeby korzystać z sukcesami z gotlink? mam serwis z 800 site, pozycjonowany niewiele linków wychodzących. Pytam bo nigdy nie korzystałem z swli a się zastanawiam. Ile potrzeba punktów żeby np wepchnać średniotrudną frazę do top 5? No wiem że używanie swl mi tego nie gwarantuje, ale przecież są osoby które używają swl więc pytam czysto hipotetycznie. Chciałbym się dowiedzieć jaki to koszt punktowy, ponieważ rozważam również kupno punktów.

Jak wygląda skuteczność podlinkowywania wpisów z publikera gotem ?

@UP jak chcesz podlinkowywać strone rotacją to lepiej ją odrazu sprzedaj komuś innemu

Co do nabijania BL, nie lepiej przejąć domene już z BL i PR ? Początkowy wkład większy, ale mimo to chyba się opłaca.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności